Cerenece Ozlemooo benim bebeğim de emerken terliyor ama yazı korkuttu beni. Normal bir durum değil mi emerken terlemesi?
Akademisyenanne HappyKids benim bebegim de 6 aylik olacak. Koltuk altlari, ayaklari, basi her yeri terliyor🙈
Tahabebek BusbusveHashas benimki de 2aylik yeni oldu. Yumruk emmeye başladı , ağzından oda tükürük çıkarıyor ve emerken çok çok terliyor, gece uyurken de. Bence bunlar bana normal geliyor çünkü bakın sizde bizde iki aylığız ve gelişen durum da aynı :)
Benimoykum HappyKids 3-4 gündür vücudunun her yerine yayıldı kırmızı benek benek doktora resim attım iki krem adı yazdı karıştırıp sürün diye dün başladım değişen bişey yok çok kötü oldu vücudu 2-3 güne etki etmezse dermatoloji uzmanı na goturucem ve günde 5 kere üstünü degistiririm terli bırakmam ince giydiriyorum ona rağmen aşırı derecede terliyor 😔 19 aylık
neslihan47 Benimoykum alerjiye benziyor ben kayısı yedirdiğimde böyle olmuştu siz yine de doktora götürün
MervEgehan Benimoykum aynısı benim oğlumda da var kolları ve bacakları böyle çok terliyor ve hep yapış yapış vücudu Ondan mı oluyor bilmiyorum. Doktora götürdüm allerji dedi biodermanın bi kremini önerdi onu kullanıyorum dünden beri
Cnskplnozk Terlemesi bir şey değil ama ya hasta olursa düşüncesi işte insanı mahvediyo benimde kızım 7.5 aylık çok terliyo sürekli üst değiştiriyorum aman hasta olmasın diyr
Ozlemooo BusbusveHashas aaa benim kızımda bu hafta öyleydi sanırsın dişi çıkacak🤣🤣 yumruk ağızda köpük çıkarmalar salya akması dgisik
BusbusveHashas Ozlemooo aynı aynı yumruk ağızda görenler aç diyor ama yeni emzirmiş oluyorum oysaki 🤦🏻♀️
Asel_Naz HappyKids bizim 8.ayına 8 -9 gün var hep Terliyo kafasi uyurken mama içerken. Korkuyorum bundan hep neden diye
hatunana BusbusveHashas benimki de 2 aylık aynı. Emerken su gibi oluyor kolları saçlarının içi her yeri terliyor.
BusbusveHashas hatunana alnı minik minik ıslanıyor bu sefer ben stres oluyorum aha kafası üşüyecek diye 😒 bir de bizim 50 günlükken enfeksiyondan hastane geçmişimiz var iyice hastalığa takıntılı oldum
Merve3420 BusbusveHashas benm de bebegim 2 ay 20 günlük aynı şekilde yumruk yapiyo elleri ağızda hep tükürükte cikartiyo aynı sekilde emerken de terliyor
BusbusveHashas Merve3420 vallahi sanki diş çıkaracak gibi ağzını komple sokuyor minik kedi 🤦🏻♀️ Hayır emzik kaynatılıyor da eli strese sokuyor temiz mi bir yere değdi mi diye 😂 gören aç diypr ama yeni emzirmiş oluyorum
hatunana Merve3420 gezmeye falan çıkartıyor musunuz? Duruyor mu? Benimki de 2 aylık da sabah çok neşeliyiz evde durdukça sıkılıyor sanki balkona çıkıyoruz ama yetmiyor galiba.
Gullucan14 Benim bebegim 1 bucuk aylik yattiginda cok terliyor altida pek yunlu bsy degil neden aceba
Benimoykum neslihan47 dün söylediği kremi kullanmaya başladım 2 güne fayda etmezse goturucem henüz yeni başladık 🤷
hatunana BusbusveHashas ya bi şey olacak diye aklımız çıkıyo tabi ama üstüne düştükçe de olmayacak şeyler oluyo sanki. Ben daha doğurmadan emzirmeye takmıştım rüyamda hep emzirmeye çalışıyordum emzirememe korkusu vardı şu an gerçekten sıkıntımız var. Normal doğurcam diye şartladım kendimi gelmedi 41. haftada mecburi sezaryen oldum. Geniş olup her şeyi oluruna bırakmak gerekiyor galiba. Hasta olacak diye üstüne düşünce de biz çağırıyoruz galiba. Ay ne yazdım çok biriktirmişim 😄
Ozlemooo BusbusveHashas al bendendeokadar aç degil die mama hazrlıom gözlerinn önünde veriyorum kusunca anlıyolar memenin yettigini🤦🏿♀️🤒
BusbusveHashas Ozlemooo aaaayyynen ben de memeye tutturuyorum öğürüyor ama her seferinde de aç mı acaba diyorlar 🤦🏻♀️