HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, mutlu bir gün geçirmenizi diliyoruz!😍 Bebeğiniz kaç aylık? Günde kaç öğün besleniyor? Anne sütü, mama, ek gıda neler tüketiyor? 🤱 🍼 🍽
Deniziincani HappyKids 5 ay 22 gunluguz anne sutu+ mama ile besleniyor tadimlari bitirdk doktormxn tawsiyesyle 6. Ay itibariyle yavaştan başlayacağız yedrmeye 🙋
ruhpastasi HappyKids 20 aylık kızım var. 3 öğün tuketiyor sabah öğle akşam ana öğün aralarda da ufak tefek seyler yiyor yine.
Mucize_istiyorum22 HappyKids oğlum 23 aylık 🦋 Günde 3 öğün besleniyor arada meyve ve anne sütü alıyor. Mama içen seven bi çocuk olmadı. Kefir, süt,ayran, meyvesuyu iciyor..Her türlü yemeği sever ayrım yapmaz. Bu aralar sütten kesmeyi düşünüyorum.
masalvera_mom Ruyamm bizde aynı durumdayiz kötü olan şu tek göğsümu emzirebiliyorum diğeri yara olduğu için veremiyorum sagiyorum mecbur 😞
oznur_nur 7 günlük oldu sadece anne sütü ile doymuyor 10 dk uyuyor hemen uyanıyor arada mama veriyorum mama verdikten sonra doyuyor uzun süre uyuyor
Betul08 oznur_nur doyuyordur bence çünkü daha çok küçük sık acıkır 15 20 dakika da bir sıklıkla acıkır yemek isteyebilir.
Azur oznur_nur anne sütü sindirimi kolaydır mamanın değil o yüzden tokluk hissi oluşuyor bence sütünüz varsa mamaya hiç gerek yok bebek ten teması güven duygusu için de devamlı memede kalmak isteyebilir ki 7 günlük diyorsunuz aranızda ki bağ için bile devamlı emzirmeniz muhteşem bişi
Marinedeniz oznur_nur 15 gun boyunca sizin yaptgniz gbi yaptm bebegim ilk dogdugunda hic kilo alamadi dogum kilosuna bile gelmemisti ilk haftalar mama takviyesi yapmadgm icin pismanim sonrasinda mama takviyesi ve anne sutu verdim cok guzel kilo aldi smdide emziriyorum sagim da yapiyorim ama mama da veriyorum sonucta mama da zehir degil
Nur06 16 aylığız çok iştahsz zorla yiyen bir çocuk beni emmek istiyor sürekli hareketli olduğu içinde yetmiyor tabiki az az da olsa 3 öğün yiyor şimdilik iştahsz çocuk çok zor çok 😣
busra37 Nur06 aynıyız benim kızımda 14mart doğumlu o zamanın bebekleri hep mi iştahsız ya 😔 bazen güzel yer ama bazen bir lokma zor yer
Poyraz04 Nur06 yine üç öğün yiyormuş benim ki hiç yemiyor anne sütüne düştü canı ister poğaça kek ama sulu hiç bisey ağzına vurmuyor
kbraayusf Nur06 oğlumda 16 aylık bazen oluyo güzel yiyo ama bazen hiç birşey yediremiyorum tek öğün le durduğu bile oluyo sağlıksız besleniyo diye üzülüyorum
Kuzu_annesi Deniziincani tadinlara nasıl başladınız ne verdiniz mesela günde kaç tane kaç kaşık merak ediyorum çünkü bizde 11 gün sonra tam 5 aylık olcaz da
Nur06 busra37 çokda hareketli yani sanırım yetiyor ona hani beslenemese halsiz olur diye düşünüyorum hiç yerinde durmaz boyuda gelişimide yerinde tek sorunmz kilo ama buna şükür sadece kendimizi parçalyz işte yesin diye 😣 Allah bağışlasın 💚
asliadymn busra37 21 Mart doğumlu kızım aşırı iştahlı sürekli emiyor, sadece anne sütü. 7.200 kilo 🤷🏼♀️
Honey Mucize_istiyorum22 aralarda anne sütü alıyor demişsiniz ya , sütünüz bol mu onu doyuracak düzeyde mi ? Şu yüzden soruyorum benm kızımda 11 ayına girdi ve meme+mama veriyorz,son zamanlarda emmesi baya azaldı ve haliylr sütümde azaldı,tekrar memeye döndürebilirsem 1 yaş sonrası mama vermeden devam edebilmem için sütümün baya fazla mı olması gerekir ?😊
asyasare HappyKids 5aylik kizim var. gunde 5-6 biberon 180 cc mama iciyor.malesef 2.5 ay emzirebildim sadece mama aliyor suan. ek gidaya 6. ay dolunca gececegiz heycanliyim
Ryksl 3 ay 21 günlük kızım. Anne sütü ile besleniyor. Yakın zamanda işe başlayacağım için mama vermeyi denedim ama sevmedi yemiyor hiç. Süt sağıcam işe giderkende . Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ayaz-ada Ryksl bende aynı yakın zamanda başlayacağım anne sütü alıyor siz biberon denemeleri yaptınız mı
Minnaktospik HappyKids oglum 4 aylık ıhh demeden memeyi dayiyorum 😅 biberona alistigi icin hic emmeyecek die odum kopuyor cunki 😏 memede doymadigi zamanlarda da 4 ogun filan mama veriyorum ☺
Pamuk_22 2 aylık bebeğim , günde milyon kere göğsümde sanırım 🤦🏻♀️ Mama başlasam mı dedim ama zaten gaz sorunu var mamada kabızlık yapıyor iyice
birkurabiyeannesi Pamuk_22 biz de 2 aylıktan beri mama takviyesi yapıyoruz ,kabızlık hiç olmadı çok şükür ,her mamada olmuyor zaten deneyerek bulabilirsiniz bebeginize yarayan mamayı biz Hipp combiotic ile başladık şimdi Sma Optipro kullanıyoruz
MeyrAlp Pamuk_22 ya aynı şekilde gece bile her 2 saatte bir kalkıyor sabaha kadar 4 5 kez emziriyorum çok perişan haldeyim 😂
linags Pamuk_22 öyle düşünme asıl meme gaz yapıyor ben anlamamıştım :( meğer ön sütüm fazlaymış çocuk iki şudur uyku uyuyamıyor sancıdan sonra dün mama verdik bi baktım rahat uyudu :( zavallı benim yüzünden çekiyormuş iki ay :( şimdi seveceği mamayı bulmaya çalışıyorm
Sumeyye-buglem HappyKids 4 ay 20 günlük sadece anne sütü alıyor günde bende bilmiyorum kaç kez emdigini😂🤣
Pamuk_22 birkurabiyeannesi evet bende hipp ile başladım bitmedi bile 2 kutu öyle ziyan oldu ya , istemedi hiç illa meme diyor
Pamuk_22 birkurabiyeannesi günde kaç cc nasıl veriyorsunuz siz peki ? Doktor onaylıyor mu sizde , ben hem sağlık ocağı hemşiremiz hem doktor üstüme çok geliyor böyle meme emen çocuğa vermeyin şu mamayı diye , eşimde o yüzden istemiyor vermeyi sadece anne sütü yeter diyor 🤦🏻♀️
Melegimsin HappyKids bebegim 7 aylik gunde tam bir ogun ek gida veriyorum 1 kere ara ogun veririyorum bir corba tabagi yogurtta veriyorum onun disinda hep mama veriyorum 3 saatte bir 150 cc filan verdigim ek gidaya gorede miktarini azaltiyorum mamayi agir tutuyorum simdlik
Deniziincani Nihaldemirci dört ölçek weriyorm mama öncesinde we oğlum her istediğinde emiyor günde dört öğün bazen beş öğün yiyor mamayı da