Tatlim TalentedMom Ben pek begenmiyorum. Bazen kenar oyuklarindan akma yapiyor. Her defasinda iyice kontrol edip kullanmama ragmen… Bir de ucu cok yumusak oldugu icin bebegim emerken surekli icine gocuyor cikarip duzeltip geri ver falan bebek sinir oluyor :)
TalentedMom Dlrbt bebeğim 4 aylık antikolik olanından sipariş verdim antikolik ne işe yarıyor bir de tüm bebeklere için kullanıma uygun mu?
Dlrbt TalentedMom bebeğin emerken hava yutmasını engelliyor dolayısıyla daha az gaz sancısı oluyor ilk zamanlar bebek gaz çıkaramadığı için çok daha önemli ama oğlum 3 buçuk aylık rahat rahat gaz çıkarıyor fakat o sancıyı çekip çıkarmasın diye kullanıyorum
Dkk TalentedMom merhaba ben hem biberon hem emzik almıştım. Emzik rahatsız etti , biberondan sonra da memeye tutunmakta zorlandı. Philips avent kullanıyorum biberon darda kalırsam gece uykuda vryorjm zaten
Dkk TalentedMom akıtmıyor sütün sıcaklığına bakmak istefiiim zaman zor damladı . Ama belki daha az akıtanlar vardır ilk bebeğim tecrübesisin o yüzden iddia etmeyeceğim
TalentedMom Dkk bir çok şikayet duydum da akıttığına göre ondan vazgeçtim bunu da öneren çok bakalım deneyeceğim
Merveg1 Medela calma biberon. Kesik uclu ters cevirince akitmiyir. Ama artik turkiyeye gelmiyormus. Amazon.de ya da Almanyada yasayan akrabalardan rica edebilirsiniz belki. Ben de hem emzirme hem biberon yapiyorum. Cok sukur meme reddiniz yok
TalentedMom Dlrbt ben özellikle meme reddi yaşamasın diye de alıyorum dişer özellikleri de hoşuma gitti
_elmaliturtam TalentedMom merhaba bende bebeğim için sipariş verdim. Kullandınız mı biberonu memnun musunuz
Esdoel TalentedMom kızımda lansinoh kullanmıştım oğlumda da twistshake kullanıyorum çok memnunum ayrıca emzigini de kullanıyorum awent ultra Air emziği de kullanıyorum gayet iyi biberon üstelik yanında ufak mama kabı geliyor 😊
TalentedMom Minnossareannesi ben bu postu Haziran ayında açmıştım 😃şimdi 10 aylık biberon kullanmıyor