Ikrabebek Yarın bebeğimin 1. Ay hepatit b aşısı var. Ateş huysuzluk vs yapıyor mu. Doğduğunda yanımda değildi o aşıdan sonra nasıl oldu bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz tecrübeli anneler
Duygusm Ikrabebek Bizim ilk aşımız hafif huzursuzlukla geçmişti. Hatta hemşire hiçbir şey olmaz demişti. 2. ay aşısı biraz ağır oluyor genelde, ilk ayda muhtemelen bir şey olmaz.
Kocayanakannesi Ikrabebek 2 gün önce yaptırdık canım hiçbir etkisi olmadı bizde ama bebeğe göre de değişir bence ☺️
Tgb2310 Bize de herangi bir etkisi yok dedi hemşire ama kızım o gün hiç ağlamadığı kadar ağladı oğlum her zamanki gibiydi, kızıma calpol verdim rahatladı.
EsraAltay Ikrabebek ateş yapmadı bizde ama ebe yinede ilaç yazdır dedi doktora ateş düşürücü yazdırmıştım
Aa_y Ikrabebek 1.ayda bi sıkıntı yaşamadık bizde aşıdan sonra olursa diye bilgi veriyor zaten hemşire
Pollyn- Ikrabebek bizim ilk aşıda birsey olmadı ki hemsirelerde soyler huzursuzluk belki yapar ama ates yapmaz 2.ay aşısında hem ates hemde huzursuzluk olur ama ben gitmeden yarım saat once 1 cay kasigi calpol verdim asi olduktan sonra eve gelincede ayni sekilde verdim sonrasinda da 4 saatte 1 kontrol ettim hep ates olcer ile ayni zamanda ne olur ne olmaz diyede verdim ilacını cok sukur sknti yasamadik
alyatosum Ikrabebek hepatit b ölü aşı bişey olmaz demişti canım bize doktor şükür bişey de olmadı çok uyudu kızım ondan korkmuştum hiç uyumazdı normalde 😂
Cin Ikrabebek bizde hiç bir etkisi olmamıştı sıradan birgün gibiydi ama her bebek aşılara farklı tepkiler verebiliyor