gzd65 _Busra_ ben daha faydayı bile gözlemleyemeden sütümü azalttığını farkettim acaba korseyle alakası yok mu bilemiyorum
Uvercinka gzd65 Ya şuan aynı sorunu yaşıyorum. Başlıklara baktım ve sizin yazdığınızı görünce tamamen karar verdim. Korseyi takmayı bırakınca düzeldi mi sütünüz?
Dkk Uvercinka sizde mi askılı kullanıyorsunuz? Askısız sipariş ettim kargoda geliyor iptal mi etmeliyim🥴
gzd65 Uvercinka merhaba korseyi halen takmaya devam ediyorum benm sanırım sütüm cok fazla degil ondan korseyi taksam da takmasamda şuan farketmiyor
Dezemet gzd65 sutu keser mi bilmiyorum ama Ben korseyle hic emziremiyorum:( gogsum cok ustte kaliyor, bebegim rahat ememiyor.emzirirken surekli cikariyorum. Bu Sefer de yarari oluyor mu korsenin bilmiyorum.
Alinadefne Dkk yok hayır buyuk olmasına ragmen kokmuyor. Bn cok terleyen bırı degılım. Gorumcemin fena ama
Gtfssdh gzd65 valla benim fark ettiğim göğsü sıkan şeyler gelimini engelliyo aynı korse bnde var şu an takmıyorum bebeğim 6 aylık olsun az emzirince kullsncam sıkı südyenlerde dolumunh yavaşlatırmış mesela
Koalammm Tabi ki süt üretimini azaltır gerekirse südyenn bile takmayın ilk zamanlar göğüslere baskı olunca süt kanalları tıkanıyor
Dkk Alinadefne yaa evet kokusu burnumdan gitmiyor . Takamayacsğım galiba kokusunu midem almadı 🥴 sizin ne kadar oldu Doğum yapalı sezertan mı ?