HungryWolf Bende çok araştırarak aldım. Ferre magician 3lü beyaz ankastre set aldım. Kendi evimizi alınca burda ankastre yoktu en iyisini araştırarak aldım. Öncesinde kirada oldugumuz evin vardı inoxtu ve silsem dahi su damlacığı izi kalıyordu bunda iz miz yok. Harika bir ocak. Çok güzel harlı yanan bir ocak.
3 tepsi aynı anda pişiriyor. 6 program var. Çocuk kilidi, zaman ayarı, gömme tuşlu. Fırın kendi kendini soğutma temizleme özelliği var. Isıya dayanıklı cam çalışırken dıştan cama değince yanmıyorsun. Leke tutmayan granit tepsiler leke tutmayan fırın içi. Hemen temizle mis. Çabuk soğuyan tepsiler.
Davlumbaz harika bir emiş gücü var. Filtresi hem makinede yıkanabilen filtre. Yani ne ararsan var. Aynı özellikte farklı markalar 4000 küsür neredeyse bunun fiyatı şuan için 2500 dü. Ben 2000 e aldım zamlanmış tabi ama yine denuygun bütçe nedir bilmiyorum. Kek, yemek, poğca, ekmek, hamur, tatlı hepsini çok hızlı pişiriyor ayda 4 5 kere fırın rahat çalışıyor yemek tatlı patates, hamur işi pişiyor. Benim faturam 70 geldi bu ay. 80 deb yukarı hiç cıkmadı. Öneririm. Sorunuz varsa da cevaplarım 💁🏻♀️🥰