HungryWolf Kizlar bir sorum var. Yeni ev icin 3lu ankastre alirsam ne marka ve ne renk almaliyim? Simdi ocak icin temizlik kolayligi onemli leke kalmamasi icin rengi ve cam olmasi mi onemli yada inoxmu? Firin olarakta herseyi guzel pisiren bir marka lazim ve tabi kotu kokuyu iyi ceken davlumbaz fena olmaz. 3u bir arada miiikemmmel bi tavsiyeniz varmi? 🤗🌼
Mervearas123 HungryWolf markasını bilmem ama asla hotpoint alma siyah gride önermem geri kalanını markasını ne alırsan al 🤦🏼♀️
cisemerihvenus HungryWolf beko beyaz cam inci seti aşırı memnunum özellikle fırını mükemmel.Çok beğenerek almıştım çokta memnun kaldım😌🌸
espalp HungryWolf siyahtan kolay bence. Yani öyle sürekli temizleme ihtiyacı hissetmiyorum. Cifle siliyorum genelde
Deletedmom14 Kesinlikle inox alma çok el izi yapıyor. Ben ferre white serisinden,cam aldım. Gayet güzel, memnunum. Sadece fırının ici biraz küçük. Fırın ebatina dikkat ederek alın.
HungryWolf Deletedmom14 Tesekkur ederim. Sizde beyazdansiniz 3+. Inox almayim ozaman. Galiba siyahta ondan dolayi onerilmiyor. Firin ebati ne olmali normalinden dahami kucukmus standart degilmi?
Zelisblt HungryWolf doğrusu bizde yeni ev aldık ona da beyaz bosch aldık daha kullanmadım yani inşlh memnun kalırım
Deletedmom14 HungryWolf yok.standart değil her marka ve modelde farklılık gösteriyor. Fırın özelliklerine bakarak karşılaştırın .birde benimkini Su an hatırlamıyorum ama ocak camının kalınlığına bak demişti bi arkadşım. Onun ki inceymis ve patlamış cam yemek yaparken .Ben kalınını almıştım
espalp cisemerihvenus neredeyse aynı şeyi yazmışız hatta 🤣 demek ki kullananlar gerçekten memnun kalmış👍🏻😍
HungryWolf Zelisblt Hadi hayirli olsun insallah memnun kalirsiniz. 🌺 Beyaz baya favori galiba ya 4+ oldu tavsiye.
ortmenanne HungryWolf fırını çok güzel ve hızlı hava çekmesi sessiz çalışıyor yüksek vakumlu ki evim amerikan mutfak