MSG102915 RavzaSare yo valla aynı duruyor. Değişiyormuymuş. Cahillik ne zor ya. Bi meyvenin hakkından gelemedim. 😂
Thesra [bilinmeyen] Bennnnn hiç yaparmıyım hayatım öyle birşey 😌 valla küçük gösteriyor ya ciddiyim bak fındık gibi burnuda var zaren up uzun kızıl saçları up uzun boyu manken gibi cidden bak bide çok konuşkan ve güleryüzlü aşırı tatlı😍😍
Thesra [bilinmeyen] Doğru canım 29 yaşında ben 28 yazmışım yok valla büyük değil kız ben 26 yaşındayım çünkü 🤔başkasıylamı karıştırdın acaba🤔
Dogalice [bilinmeyen] Bende sade verdim yemedi.Ekmekle verince yedi.Ekmek canavarı bir kızım var😁Bundan sonrasında karışım ile vereceğim.
Thesra [bilinmeyen] Genel herkesi 30 yaşında sanıyosun heralde sonayım😂 gerçi şurda ne kaldıki birkaç senemiz var altı üstü😂 hiç hazır değildim bu kadar yaş almaya aslında 18 den sonrası çabuk gitti🤭🤭
Thesra [bilinmeyen] 😅😅uygun bulunduk mu peki🤔🤔😅😅 Evet öyle her yaş farklı güzel ama 20 li yaşlar iyidir kalabiliriz ya😂
Thesra [bilinmeyen] Bende seni severimmmm ki😌😌😍😍 sıkıca severim hemde 💜💜💜 4 sene sonra 30 lu yaşımdada hep birlikte oluruz inşallah 🥰🥰🥰
GmzSnn Thesra keşke bende ewde bırakabiLsem göbeği kıyafete tıkıŞtırıyorum oda kabuL etmiyo korse sewmiyo 😂 işine geLiyosa ewde kaL o zaman diyom ona hiç oLmaz diyo üwey ewLadım gibi benden değiL ama benimLe yaşıyo canım göbeğim 😂😂😂