sbakici Uzun uzun tavanı ve avizeleri izleyip gülücükler atan bir bebeğim var. Aynı durumu yaşayanlar var mı normal midir ki acaba?:) 2 aylığız.
yigitalpinannesiii sbakici bizimkide kitaplığa bakıp gülüyor renkler veya melekler dikkatini çekiyor takılma canım odaklaniyir:)
sukranaslier sbakici normal canım her yeri süzüyor benim kızımda televizyon izliyor oyun parkında ineklerle konuşmaya çalışıyor bir şeyler söylüyor her şey dikkatini çekiyor sesler çıkarıyor
Bimelekannesi sbakici daha çok küçük henüz dünyayla tam bağlantı kuramıyor canım ister reflex olarak gülüyor de ister melekleri görüp gülüyor de inanmana bağlı velhasıl çok normal o gülücüğü seyredip mutlu olmaya bak 🌸
hunilimomm sbakici hep öyleydi hata konuşur gibiydi bicir bicir biseyler anlatırdı hep 🤣 sonra ilgilisi daha başka şeyler çekince unuttu orayı gayet normal canım belli süre sonda ellerini ağzına götürecek başka şeylerle ilgilenecek artık keşif aşamasına geldi
Babe sbakici Görumcemin eşi melekler ona oyun yapiyor güldürüyor derdi bebegim kücükken😊😊 cok tatlilar Allah bagislasin
Birkoalaanasi Çok normal. O dönemde ayağımda sallarken, prize ve ışık düğmesine dakikalarca bakıp gülerdi 🐒 Melekler oyun oynarmış derler, doğruluğu meçhul
Bsrknc sbakici ayy aynı benimki devamlı avizelere bakıp heyecanlanıyor konuşuyor sanki onlarla yanlız değilmişiz 😄
Ayseannesi sbakici yeni doğan bebek uzaktaki objeleri hareketli görürmüş, muhtemelen objeler ona özel dizayn edilmiş oyuncaklar gibi görünüyordur🙂
Zeyzey2019_ sbakici ayy ne tatlı zamanları..kızımın en sevdiği aktivite babasının kucağında avize izleyip avize ile agulaşmaktı.. Bazı geceler resmen sohbet ederken sesine uyandığım bile olmuştur..normalde avizeleri değiştirecektik ama kızım onları çok seviyor değiştirmem diye karşı atak yaptı eşim. Bir süre sonra geçiyor.
bimohr1406 sbakici bizim ki 3 aylıkken beşiğinde kahkaha atardı eşimle salondan koşardık ne oldu diye 😃😅
Yas-Kar sbakici 7 ayliğiz bizimki de aynı şekil de 4 aylık ken falan fark ettim ilk avizeler dikkatini çekmeye başladı böyle uzun uzadıya hayretle bakardı :)
Almirinacemiannesi sbakici bizim de doğduğundan beri avizelere aşık😅 3 aylığız avizelerle agulaşıyor şimdi de 😄
BusraCnbr sbakici Biz de 5 aylığız 4 ayından beri avizelerle kankalık durumu yaşıyoruz😂 Sabah avizeyle muhabbetine kalkıyorum 😂😂
kdrcnbln sbakici biz de aynıyız yatak odamdaki avizeye aguluyor ve gülücükler dağıtıyor 2aylıgız bizde 😊
ozlem12345 sbakici benimkisi rahmetli kaynanamın resmine bakıp gülücükler saçıyordu her seferinde tövbe bismillah diye korkardım😁