Ey12lem Kızlar iyi akşamlar evde kendi sacımı kendim kesmek isityorum nasıl eşit bir şekilde kese bilirim bana fikir verirmisiniz çok sıkılıyor biraz değişim istiyorun
Sevgilina Ey12lem ben eşime tarakla hiza alarak tıraş makinesiyle kestirmiştim düz kesim kullanıyorum zaten hep bir karış filan kesmişti şimdi yine kestirmeyi düşünüyorum
Banu_alper Ey12lem bende kaynanama kestirdim esimde boyadi 😂😂 kuru kesti benimkini duzlestirdim makasla kesti komsu falan yok mu esiniz yapabilir bence ya bisi olmaz yamuk olsa da marketten baska bir yere gidemiyoruz zaten ya da sacinizi one atin kesin
KereMini1 Ey12lem ben sacimi duzlestirip alnimin orda topluyorum kuyrugunu kesiyorum katli oluyor. Dunde kshkul kestim
Ey12lem Drynne saçlarım çok çok uzun bu sıcak da dayanamıyorum artık eşimde kuaföre izin vermiyor bu süreçte
Sevgilina Ey12lem ahaha niye etmiyor ki bir şey yok halbuki benimki seve seve kesti 😂 şey yapabilirsiniz bi yerde görmüştü saçınızı ikiye ayırıp bağlayıp o şekilde kendiniz kesebilirsiniz
Banu_alper Ey12lem valla biz kuru kestik ama makasla biraz kuru zor oldu bence yamuldu duzelt falan iyice kisaldi islatinca daha iyi sanki
Sevgilina Ey12lem ahahh Allah seni napmasın ya güldürdün 🤣🤣🤣 eşinden başka söyleyeceğin birisi yok mu canım bende bir keresinde görümcemin saçını kesmiştim uçlarını çok yamuk olmadığı sürece belli olmuyor uzadığında