Deletedmom14 Benimkide ozamanlarda yapardı. Kedi gibi mırlardı yada minik minik ıhhh sesleri uzun süre. Sonra dan keçi gibi ses çıkarmaya başladı, boğazına bişey takılmış da gıcık yapar gibi 🤣 57 gunluguz hepsi geçti
Talhatas Deletedmom14 benim ki de at gibi kişniyor keçi gibi ee yapıyor bütün hayvan seslerini çıkarıyor 😂 demek ki her bebekte oluyormuş oda sadece bize özgü sanıyordum iyi bari sevindim canım çok teşekkür ederim ❤️
Oslemozguuum Talhatas evet benimde öyle oluyor canım korktuk akciğer filmi bile çektirdik dr bi sorun yok dedi 40 çıkınca biter diyorlar 32 günlük olduk bekliyoruz inşalalh düzelir
Prensinannesii06 Talhatas inleme başlı başına korkulacak bir durum değil canım korkma ama inlemeye eşlik eden uyku hali ki daha 16 günlük zaten sürekli uyuyorlar ama uyanmıyor gözlerini açıp tekrar uykuya dalıyor bir de ateş 37.3 üstü ise beklemeden bir doktora görünün
Talhatas Prensinannesii06 yok canım ateşi falan yok tek sıkıntısı kakaydı sanırım şimdi yaptı rahatladı yine de çok sağol 💕
Prensinannesii06 Talhatas ne demek aklınız da bulunsun yine de çok bilinmiyor çünkü ben yaşadım 40 günlükken bebeğim inleme ateş uyku hali vardı büyükler 37.5 ateş değil abartma bebek bu ateşlenirde her şeyde hastaneye mi gidilir dediler ben duramadım tsbi gittim menenjitten 10 gün yattık hastanede
Neslihannn_ Talhatas biz 2 ayı geçtik hala inliyor bizim babamız da eşek kadar ama uyurken inliyor biri sağdan biri soldan sabaha kadar alıştım artık ben 😁😁😂
Talhatas Prensinannesii06 ayy çok geçmiş olsun uyarınızı dikkate alıcam bide ilk çocuk biraz cahillik oluyor çok sağolun ❤️
HaleCvs Ftmgk ilk aylarda benim bebeğimdede vardı inleme erken doğdu ciğerleri gelişmediği için sanıyordum birde kalbindeki delikten olabilir diye korkuyordum götürdüm İki ayrı doktora gaz sancısından dolayı inliyormuş bebekler ateş olmadığı sürece dedi ikiside🤷♀️
Talhatas Ftmgk benimki sürekli inlemezdi de o gün çok uzun sürdü ondan açtım bu postu ama yararlı olmuştur inşallah size de
Talhatas HaleCvs ama gaz için erken dedi doktor 3 hafta sonra başlar dedi şu an ağlarsa sadece acıktığından ağlar dedi