Eymeninannesi-2 mesela sabah uyanınca ilk anne sütü ya da mama, sonrasında kahvaltı. Öncesinde hiç vermediysen yarım, ya da yavaş yavaş alıştırmak istersen de yarım yumurta sarısı bir çay kaşığı kadar lor peynir(kendi yaptığın) ben mesela başlarda bulamaç olarak denedim kahvaltıyı ama sonrasında her şeyin tadını bilmeli diye düşündüm ve ayrı ayrı vermeye başladım öyle daha keyifle yiyor. Sofraya birlikte oturup kahvaltı yapıyoruz. Sonrasında diyelim uyku zamanı uyudu uyandı. Ama uyumadan önce de isterse anne sütü emebilir çünkü ek gıda hala tadım şeklinde doyumluk değil. Uyanınca yine anne sütü biraz aktivite vs tekrar anne sütü ve ara öğün olarak bir meyve olabilir çeyrek şeftali veya muz vs uyumadan yine anne sütü. Uyuyana kadar anne sütü. Ama diyelim ki ek gıdaya önceden biraz başlamışlık varsa öğlen çorbalar eklenebilir ilikli kemik suyu ile tarhana, sebze çorbaları olabilir ara öğünlerde yoğurt verilebilir. Şu an nasıl bir düzende ilerliyorsun ondan biraz bahsedersen aklına takılanlar varsa söylersen belki biraz şekillenir kafanda. Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk bebeğim ve ek gıdada çok zorlandım bocaladım falan düzen oturtana dek biraz kafam yanmadı değil:)