Ask2 Ecenazim tontik bişey şuan çok ek gıdayı yemeside iyi çünkü sadece cicibebe deil ama tabi o aylarda sadece oydu bide ben muhallebide yapıyordum onunda çok faydası oldu nişastayla
Ecenazim Ask2 masallh kuzuya bklm gece bnde deniyim mama koyu kivamlimi oluyo biberondayken yani cici bebeyle karstrnca bide hangi mama kullaniyosun
Ask2 Ecenazim ben bebelac gold kullanıyorum sıvı katı değil kıvamı mesala 90cc içiyo 5cicibebe 30cc daha su normal süt kıvamını alıyo tok tutuyo benimki şuan pek istemiyo geceleri şükür
Ecenazim Ask2 anladm canm benm bebegm cok istahsz ya 2 saatte zorla 60 geceleride 90 yiyo 3 4 saatte bir uykulu diye yiyor onuda yoksa gunduz yemez 4 ay 21 gunluk normalmi sence
Ask2 Ecenazim zaten 4aylık bebek 3saatte anca acıkır eger günde 6 7 veya 8öğün içiyorsa yeterlidir benim kıızm o aylarda hiç kg almazdı düzeliyorlae yogurt yedirmeyi dene az as miktarlarla
Ecenazim Ask2 6 7 ogun oluyodur canm 2 saatte 60 ymeesi az gbi geliyo bazi bebekler onun ayindakiler 120 180 falan iciyo bizimkimi istahsiz acaba diyorum
Ask2 Ecenazim bence iyi 4kg dogdu kaç 5,5 ayına kadar anca o kgyi aldı hep hastaydı cok sorun etme deriö cünkü düzeliyo yoğurt başlat ama alışsın
Ecenazim Ask2 bnmki 37 haftada 2800 dogdu canm yogurdu sademi vereyim yoksa meyve puresi falan atayimmi