Blackwoman Talharas Deli gibi memeyi ittiriyor ağlıyor beni bir görsen bir elimde çıngırak ağzımdan değişik sesler falan çıkartarak emziriyorum. 2-3 dk ağlıyor sonra devam ediyor emmeye. Istersen dene belki ise yarar
Gulsum71_ Talharas benim kizimda 3 ay 18 günlük bende ayni durumdayim meme reddi yaşiyorum uykuya dalarken emziriyorum cok zor oluyor bende bu konuyla alakali araştirma yapiyordum bu postu gördüm inşallh biran önce geçer bu süreç
FatmanurT anne15 sütü azaltma yöntemi sanırım bu dedikleriniz. Azaltıp gelişini yavaşlatacaklar anladım teşekkür ederim
anne15 FatmanurT evet öyleymiş ama bende denemedim kendi azalır belki terbiye olmadıysa diye düşündüm bilemedim
aybukemom BBM artık emiyor ama ek gıdaya geçtik yami okadar sık emmediğş için normal olrak azaldı .bir ara da sol göğsümü hiç tutmadı omda 25cc falan süt çıkıyor şuan
Eternity Talharas Meme reddi değilde mama reddimiz var… 4 ay 4 günlüğüz, 3 haftadır yemek istemiyor zorla yarı uykuda veriyoruz, büyüme ataklarından sanırım :(
nursocum Talharas benimkide öyle kendiydeyse asla içmiyor uyku sersemi gündüzde uzanarak veriyorum yada ayakta
Talharas BBM ahh canım evin her yerini dolaştım piş piş çok dedim yatırdım olmadı şekilden şekile girdim olmadi.. Zıplamakdan belim ağrıdı 😑
BBM Talharas ah yaa valla çok zor bende çok uğraştım hep farklı bişeyle avuttum ettim kaşıkla falan da uyanıkken takviye yaptım hep. Pes etme sende biseyler bul kandır 😔
Talharas Moms33 sütüm azalmasın diye sağım yapıyorum biz zaten meme+mama gidiyorduk son bi aydır bu şekilde
Erva-mm Talharas çok açıksa bile bazen onu beklet sürü yanında sağ bilerek 15 dk 20 dk baktın ağlıyo dizine yatır sağmak çok uzun sürecek ama o satılana kadar emebilirsen diyerek den dene