Hzl Kizlar 13 günlük bebeğim dogdugundan beri uykusunda çoğu zaman inliyor sizin bebislerinizde de varmi? Normal mi yoksa bir sıkıntısı olduğu için mi inliyor ?
Nily Hzl benim bebeğimdede vardı. Düzeliyor😊 doktora sordum muayenesinde korkma ilk doğduğunda heryeriini muayene ediyoruz biz zaten dedi 😂 dünyaya adapte olmaya çalışıyorlarmış. Uykusunda çıkarabilir o sesleri dedii
Damlanurunannesi Benim bebeğim de öyle bugün tam 1 aylık olduk ama sürekli inmiyo genelde geceleri daha fazla iniyo gündüzleri de var ama az az
Damlanurunannesi Geceleri o inlemesi daha da yükseliyor gibi bugün doktora da goturucem bakalım ne diyecek
Mel-sin Damlanurunannesi Ohh çok şükür, sıkıntı yok o zaman. Bizimkiler de korkuyo diye makas koydurdular yatağının altına da 😠
Hzl [bilinmeyen] Aman Allahım 😄😄 sağlıklı olsunlarda kuzularımız inşallah artik en az bir sene bize uyku yok galiba 😄❤
Damlanurunannesi Mel-sin Benim bildiğim 40 i çıkana kadar makas ve ekmek koyuyorlar geceleri korkmasın diye ama korkmakla alakalı değilmiş