Yldz32 Yasmn0411 boyunu hic bilmiyorum ama kilosu 7.220 gr bugun tam 4 aylik oldu..kiyafetiyle tartildi 220 saymazsak 7 kilo diyelim
Yldz32 Sinemmacartay ben perspentil tablosunu takip etmiyorum ama her aya bir kg seklinde hesapliyorlar kg az degil normal..
Sinemmacartay Yldz32 bu ay 350 gram almış ebemiz az almış dedi yoğurt yedirmemi söyledi öyle aklımda kaldı acaba çok mu zayıf diye
Yldz32 Sinemmacartay tam olarak 4 ay kac gunluk..yogurt icin erken degilmi..benim bebegim tam 4 aylik bugun 7220 geldi hemsire 220 saymiyorum dedi giyinik oldugu icin galiba..sizin bebeginizle pek fark yok 150 grmcik..5 ayda daha fazla alir ins
Deletedmom310 Sinemmacartay bir ayda ne kadar alması gerekiyor ki benimkide o civarlarda almış az.mi acaba ya
Sinemmacartay Zzbnnu bende pazartesi gideceğim doktora henüz gitmedim ebe öyle deyince biraz canım sıkılmıştı
Sinemmacartay Yldz32 Bugun tam 4 aylık benim bebeğimde bir çay bardağı ver dedi ama çok verme taraftarı değilim bende erken olduğu için
Damla0x Sinemmacartay Bir çay bardağı mı , bu ölçü çok ama çok fazla o aydaki bir bebek için . Hatta ek gıda dönemine geçildiğinde bütün gün alınan ek gıda yarım çay bardagini geçmemeli, ana besin kaynağı anne sütü olarak devam etmeli.