Aurora Merhaba guzel anneler, 3 bucuk aylik bir oglum var.Ne zaman serum fizyolojik damla ile burnunu temizlemek istesem aglamaya basliyor.Once siviyi sikip sonra otribebe aspiratör ile cekiyorum ama cani mi aciyor acaba? Cok agliyor bir seyi yanlis mi yapiyorum siz nasil temizliyorsunuz? ☹
Denotemo Aurora canının acıdığını sanmıyorum benim kızımda bas bas bağırıyor bıraktığım an susuyor. O his hoşlarına gitmiyor olabilir. Youtubeda bir sürü video izledim bebekler öylece duruyor acı veren bir şey olsa hepsi ağlardı. Bizimkiler inatcı:)
nrcnmrt Aurora canım ben e bebekten nose frida marka bütün aspiratörü almıştım her gün onunla çekiyorum burnunu. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamıyorum hatta çekerken ağlamayı kesiyo.
Aurora Melihaa bazen bizde de gelmiyor cok kuvvetli cekemiyorum agliyor cunku cani aciyor gibi bu kez de burun acilmiyor 🙁
Aurora Denotemo Aynen ya bende izledim uslu uslu duruyolar biz ciglik kiyamet korkuyorum artik burnuna dokunmaya 😣
Aurora nrcnmrt ona bi bakayim otribebeden farkli mi acaba? Herkes de bunu kullaniyor diye bundan almistik boyle olcagini hic dusunmemistim
Aurora [bilinmeyen] Bende ayni sekilde dusundugum icin devam ediyorum ama cani acidigi icin mi agliyor bilemiyorum ondan korkuyorum
Kvldn Aurora fizyolojik damla iyice yayılıyor ağlayınca daha iyi bi YouTuberda izlemiştim Benimkide öyle 11 aylık bayağı ağlıyor sanırım korkuyor
zehirlizakkum Bebekler burnundan nefes alır ağızdan nefes almaya alışık değil temizleme işlemi sırasında hava alışını engelliyoruz alışık olmadığı ağızdan nefes almak zorunda kalıyo ağlamaları normal canlarının yandığını sanmıyorum
DuyguYldz Aurora canım burnunu eklediğimiz için ben normal silmeyw kalkınca da ağlıyor benim ki sanırım kendilerini eklemek istemiyorlar 😊 canı acisa uğraşmayı bırakınca da ağlamaya devam eder diye düşünüyorum
Aurora En azindan yanlis bir sey yapmadigimi anlamis oldum tum bebisler bundan hoslanmiyor sanirim artik aglaya aglaya yapacagiz mecburen ☹