cilekreceli 1 ay önce sezaryen oldum hala karnımın içi acıyor hızlı yürüyemiyorum ani hareketler yapınca bıçak saplanıyor gibi oluyor. Var mı yakın zamanda sezaryen olanlar. Bir de hemoroid çıktı mahvoldum 😢😭
gulsahbaydemir cilekreceli benim 1 haftada iyileşmişti ilk 3-4 gün falan hızlı yürüyememiştim. Doktora sordunuz mu?
Smgsydn cilekreceli 1 ay oldu benimde. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. 1 haftaya iyileştim. 2. Gün ayaklanmıştım. Doktorunuza danışın bence
Tubina cilekreceli benim 2.ayda tamamen ağrılarım dindi, ameliyat yeri değilde üstü karnımın içi hep ağrıdı, galiba zorlamadan oluyor bebeği alıp koyarken . Şimdi bile zaman zaman acıyor zorlayınca 4.ay oldu bu arada
cilekreceli Smgsydn 2. Gün mü? 10 gün yataktan kalkamadım desteksiz her gün agrı keisicilerle ayakta durdum .
cilekreceli Tubina evet aynı durumdayım. Uyuşuklukla beraber karnımın içi göbek çevrem çok acıyo. İçime iğneler batıyormuş gibi
demirboy cilekreceli genel mi oldunuz spinal mi. Ben spinal oldum 2. Gün hastaneden hiçbir şey olmamış gibi çıktım. Evde de hiç yatmadım yatağa yattığımı bilmem çabucak ayaklanmış oldum ilk günlerde. Genel ise zor toparlanılabiliyor
Kivicito Benimde sezeryanim cok kolaydi ama kesik izinden memnun degilim zamanla kaybolurmu biomiyirum ama kalin bi cizgi. Tabi tenlede alakalidir mutlaka . Gececek canim o aci zamnla kaybolacak
masalcianne Kivicito bikini giyince gözükmüyor 🤣en güzel yanı o bence ya 🤭 ama benimki zamanla küçüldü sanmam kaybolsun ama 20 cm kesikti şuan 15 cm falan
masalcianne cilekreceli ben epidural + spinal kombine sezeryan oldum doğumdan sonraki gün ev falan temizledim ailem şehir dışında yaşıyor kaynanamlar yazlıktaydı tektim ve bide kızım vardı küçük mecburdum kalkmaya . Ama allah varya hiç ağrım sancım olmadı bide benim 19 ay arayla 2 doğum..
tuglevvv____ cilekreceli bugun 24. Günüm hiç olmamış gibiyim 4 günde atlattım ama her bünye bir değildir canınızı sıkmayın bi doktora gözükün derim sağlıkla kalın 🌸