Sumeyye-buglem otose_san sağol cnm bende öyle biliyorum bi arayp soruyum dedm takcak diyor sorunlu galiba
otose_san Sumeyye-buglem yoğunluk vs varsa dinlemeden cevap vermiş bile olabilir, Allah bilir işin aslını tabii
Sumeyye-buglem PembePelikan valla aradım takcak diyor hic dışarı cikarmayn diyor bende eşim yok markete nasl gidiyim dedm o zmn tak diyor delimi ne
Deletedmom381 Sumeyye-buglem biz de dışarıya çıkıyoruz kızıma maske takmiyorum 17 aylık. Dışarda birsey demiyorlar Ama mağazaya girerken almadılar mesela. Maskesi yok diye.
Sumeyye-buglem Deletedmom381 nasl takiyim deseydin el kadar bebe tövbe ya mecburda çıkıyoruz 5 aydır evdeyz patladik valla
Balbebek_Egemen Sumeyye-buglem Kesinlikle takmayın 3 yaş altı bebekler burun yoluyla tam nefes alamadıkları için maske takımında bebeklerde boğulma görülüyomuş bende bi haberde okudum oğlum 18 aylık takmıyorum ben böyle saçmalık olmaz zaten
Saglikci Sumeyye-buglem ben 112 personeliyim esim polis ve hayır bebeklere maske takmak zorunlu değil
Balbebek_Egemen Sumeyye-buglem mantıksız mantıksız iş yapıyolar bebeklere taktırmak yerine kimse maske takmıyo onlara taktırsınlar ben oğlumla çocuk günlerinde çıkıyorum bilmiyenlerde bende maske görüp oğlumda görmeyince bi garip bakıyorlar
Sumeyye-buglem Balbebek_Egemen koca koca insanlar takmiyorki maskeyi geçtim yasak olan günlerde herkes dışarda