Sumeyye-buglem 4 buçuk aylık bebeğim var ve eşim ilçe dışında çalışıyor biz mecbur dışarı çıkıyoruz kızımında maske takmasi zorunluymuş küçücuk bebek nasl hava alsın maskeden anlamadm gitti
03032014 Sumeyye-buglem yok artık ılk defa duydum ben dün dışarı çıkarttım valla maske ne de takmadım bebek o ya nasıl nefes alsın hem eşim polis şimdi sordum öyle bısey yok dedı
mrvcr Sumeyye-buglem öyle bişey olabilir mi ya? 2 yaşından küçük çocuklar için kesinlikle önermiyolar maske kullanımını
Esdoel Sumeyye-buglem benimde oğlum 5 aylık nerdeyse nasıl yakalık maskeyi ha 3 yaşında kızım var o takiyor
denizesintim17 03032014 Çok teşekkür ederim engin bilgilendiriniz için korktum valla ya nasi maske yapicam diye çocuğa 🤭
03032014 denizesintim17 sokaktakı çocuklar bıle takmıyor kımse bebeğe laf edemez bide eşim ekıpler de çalışıyor sureklı maske kontrolü falan da yapıyorlar olsa öyle bişey söyler dı canım
anakraliceee @Sumeyye-buglem gecenlerde burda okumuştum 2 yaş altına takmak zorunlu değil diye ben kaç gündür hastaneye geliyorum banndu örtümüz var okadar hic takmadım evde bikac defa taktım ağladı ve eliyle cikardi😬
daran Sumeyye-buglem yetişkinler bile maske takmakta zorlanıyor. Bebek nasıl nefes alsın. 112 dekilerin kafası güzel herhalde.
denizesintim17 Sumeyye-buglem haydaaaa nasıl takicam yaa çocuk 4 aylik rahat nefes alamaz eli ağzın da zaten hep maskeyle sokar valla ağzına. Napıcaz biz böyle off
Saglikci Sumeyye-buglem ben 112 personeliyim esim polis ve hayır bebeklere maske takmak zorunlu değil
GzdeBade Hayır canım olur mu öyle şey 2 yaş altı takmak zorunlu değil mazallah 4 aylık bide. Solunum yolları dar olduğundan nefes almaları zorlaşır boğulma riski çok yüksekmiş doktorların önerisi bu
otose_san Sumeyye-buglem 2 yaşından küçüklerde boğulma riski yüzünden maske takılmıyor diye biliyorum ben
Sumeyye-buglem otose_san sağol cnm bende öyle biliyorum bi arayp soruyum dedm takcak diyor sorunlu galiba
PembePelikan Sumeyye-buglem tam tersi bebeğe maske takmayın hayati risk taşıyor dedilerdi haberlerde 🙄
Sumeyye-buglem PembePelikan valla aradım takcak diyor hic dışarı cikarmayn diyor bende eşim yok markete nasl gidiyim dedm o zmn tak diyor delimi ne