inismona Canbebe kullanıyorum pişik kremi olarak sarı kantaron yağı kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan
Deletedmom0031 Eylul2018 bu annelerin ortak kremi sanırım. Bebeğim olmadan önce bile benim biyerim kızarsa arko sür diyip duruyo herşeye😂
Eylul2018 Deletedmom0031 kesinlikle hatta ben dedim yaw he he baktım bişey çare etmiyor hele sürüm dedim 😂😂 ertesi gün söndü pişik
Miniginannesi Aminederen canim bebeginin poposunu yıka her seferinde ve arko krem varya ondan sur hemen gecer insalllah ben pisik icin bunu kullaniyorum ilkde ne alaka demistim ama cidden iyi geliyor 😊
goncaalp baharerogullari eğer eviniz uygunsa lavaboda sadece poposunu yikayip havluyla kurulayin hametan sürün silmek ne olursa olsun tahris ediyor premium care kullaniyorum bizmde pişik oldu bu şekilde geçirdik.
baharerogullari goncaalp öğle arası eşim geldi yıkadıktan sonra yeni bebek bezi taktım arko sürüp ev müsait değil ne yazık ki eşya lari odaya taşımak zorunda yiz
Pamukdeniz Aminederen bez değiştirme bebek temizleme mendilleri var ya pamuklu kuru olan bezini her değiştirdiğinde poposuna ve ön tarafına ondan koy bezle tam temas etmesin altı. Onları koymadan da sudocrem sür güzelce geçer
MTkutay Aminederen ıslak mendil kullanıyor musun kaka yapınca bekletiyor musun zeytinyağı sürüyor musun bunlar önemli
Aminederen MTkutay ıslk mndl kullanıom ama zeytinyağı kullanmıyorum ama orayı nemli tutmaz mı zeytn yagı
Ebalci Aminederen bezden değil cnm ben her alt degistirdigimde bebek pudrası kullanıyorum...sabah ve akşamda bepantol pişik önleyici krem sürüyorum bizimde çok fazlaydı ..Bu sayede geçti...
DefneErcis Aminederen travazol deri kremini kullanın pişik geçer durumunuz var ise prima premium çare deneyin bi de bez olarak umarım o pişik yapmaz 🙏🏻🙏🏻
baharerogullari Umayduru bezi değiştirdik canbebe aldı eşim onu taktım arko sürdum . Altını nasil açık bırakıyor sun canim ne kadar açık kalıyor ben açık bıraktım hemen isedi heryer berbat oldu
Umayduru baharerogullari 10-15 dakika basinda bekliyorum zaten bebek alti acilinca cok mutlu oluyor konusuyorum kizimla altinda bezi oluyor acik halde.iseyince hemen mudahale ediyorum zaten .hava almasi onemli hem pisige hemde mantar enfeksiyonu eklenmesin diye.havalandirin mutlaka
Miniktavsan Aminederen hematen krem sür canım anında etki ediyor olmadıysa o bezi de değiştir bizim de basımıza gelmişti goon bez aldık cok memnunuz tavsiye ederim. Hematen i evde bulundur bence mutlaka kızarıyor 1 kere sürüyorum hemen geçiyo
GmzSnn Aminederen bebeğinizin poposunu hergün yıkamaLısınız su iLe siLerek geçmiyo kendi kuLlandığı şampuanLar ile yıkayın öyle sürün kremLerini direk krem sürünce geçmez❤️