AbD Hanımlar bebeğim aşı oldu bu gün diğerlerinde hiç atesi olmamıştı bunda oldu diş de çıkıyor düşmesi için neler yapılabilir lütfenn
MSG102915 38.5 olana kadar sadece soğuk tampon yapın duşa dahi sokmayın doktorun söylediğine göre ateş iyi bişey aşının işe yaradığını vücudun hastalıkla savaşmayı öğrendiğini söyledi 38.5 geçtiği anda ateş düşürücü verin 3 saate geçmezse fitil ve ılık duş hala geçmiyorsa hastane demişti bana doktorumuz. 4. Ay aşımızda 39.2 olmuştu herşeyi yaptım geçmedi acile gittik orda iğne vurup soğuk tampon yaptılar sizde kol altlarına bacak aralarına nemli Bez yada ıslak pamuk koyun inşallah fazla yğkselmeden atlatır.
MSG102915 AbD nasıl oldunuz şimdi geçtimi peki. Fitil falan deneseydiniz bide. ☹️ Çok zor bi durum gerçekten inşallah bidaha olmaz.
AbD gokcetugce çok zor ilk defa çocuğumu böyle halsiz görüyorum içim yanıyor ama belli başlı şeyleri yapmaktan ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
AbD Obsesifk sirkeli su ile başına bez koydum arada da koltuk altını nemlendiriyorum düşüyor sonra al başa tekrar
Obsesifk AbD hayırr hemen sil o sirkeli suyu normal ılık suyla yap ve birdaha ateşi çıkınca asla sirkeli su kullanma daha çok çıkartır normal suyla yap canım
SibelNaz Aynen sirkeli su çok zararlı ayrıca direk soğuk suyla yapmayın şoklama yapıyor ateş düşsede sonra daha çok çıkıyor ılık suya bez batırıp koyun bizde 6 ay aşısı olduk bende ateş nöbetindeyim şu anda Allah şifa versin hepimizin yavrusuna
AbD Obsesifk evet çok şükür bu gün daha iyi sadece huysuzluk var mama su zorla yiyor ama ateş düştü şükür teşekkür ederim 😊