Neib Eylulum20 biz 7+27 yiz🙂 -Haşlanmış yumurta sarısı -Peynir -Tereyağ -Pekmez bunları çatalla ezip yiyoruz❤️🥰
Bravewomen Neib merhaba hangi peyniri kullaniyorsunuz. Bende karisim yapiyorum suzme peynir koydum karisimin icine sevmedi
Deletedmom322 Eylulum20 ben veriyorum 7 aydan beri bi sıkıntı olmadı, severek yiyo. Omlette, özellikle kabak yemeğine tat veriyo 👌🏻
sedaykn Eylulum20 Haşlanmış yumurta, dil peyniri, zeytin, hurmalı cevizli yulaf lapası, salatalık, domates, şekersiz çilek reçeli
[silindi] Süt ile başlangıç muzlu pankek Meyveli yoğurt Sulandırılmış elma suyu elbette hepsi ev yapımı.. 🌸🐹
Sahreyldrm Ayonuz evet karıştırıyorum avokadoyu çatalla ezip çay kaşığının ucuyla pekmez koydum çeyreğin yarışı yumurta sarısı bı de kendi sütümden sağıp açtım biraz
Mnli Eylulum20 valla çok iyi post olmuş hepsini okuyorum her gün ne vereceğimi şaşırıyorum 🤗 7 ay 24 günlük bizim bugün kahvaltımız lor peynirli omlet ve şeftali 🍑 şeftaliyi ilk kez denedi bugün 😊
Eylulum20 Mnli kesinlikle ben de yazan annelerden farklı bişey öğrenirim diye açtım postu 😇🥰 iyi de oldu
GUBILIK Eylulum20 ben de icine kasar atiyorum bunun. bir lokma omlet bir kasik bal seklinde yiyiyor 😂
Mom9 Eylulum20 kaşarlı omlet, labne, 2 adet yeşil zeytin, muz ve yarım çay bardağı kefir :) 9.5aylık kızım