Sahreyldrm Eylulum20 ay biz daha minigiz 🤭 ilk defa yumurta veriyorum avokado, çeyrek yumurta sarısı, pekmez, süt karışımı yaptım severek yedi çok şükür 🤗
GUBILIK Eylulum20 ben de icine kasar atiyorum bunun. bir lokma omlet bir kasik bal seklinde yiyiyor 😂
Eylulum20 Deletedmom413 ara ara iştahsızlık oluyor biz de yeni kurtulduk çok şükür 2 yeni dişimiz çıktı 🐰:)
Pamuk_seker Eylulum20 iyici yıkıyorum bende normalde tuzlu seyler vermedim yasina 4 gun var ama doktor zeytin tuzundan birsey olmaz demişti 😊
Uzaymekiii Benim danam 2 yaşında 🤭 peynirli omlet 2 hurma 2 gün kurusu kayısı 2 kuru incir 10 tane zeytin 1 salatalık 7-8 tane de badem yedi yanında da 1 çay bardağı süt😊 üstüne de tatlı olarak meme emip uyudu oburix😂😂
sufflee Uzaymekiii 1 yaşından sonra süt durumunuz nasıldı hatta şuan bile merak ediyorum 2 yaşına kadar nasıl yetiyor bu süt benim 8 ayda azaldı resmen 🤪
sufflee Eylulum20 4 adet patates kızartması Salatalık Bi küp peynir Bi çay kaşığı Labne Bi tatlı kaşığı pekmez bizde bu kadar :)
Uzaymekiii sufflee yetmiyo şu an tabiki 1 yaştan sonra doyurucu olmadı bence ama bazen antidepresan olarak bazen ağrı kesici olarak bazen tatlı niyetin hep bi meme var aklının ucunda😂🤷🏻♀️