Lotuscicegi CankizimRavzam polenler sabah erken saatlerde ve gece 3 ten sonra etrafta dolaşırmis sebebi bu benim de aynı mesela sabah hapşırarak uyanırım ise gidene kadar burnum akadar ise bı giderim yok olur polenler de saatli calisiyo 😂😂
CankizimRavzam Lotuscicegi ayy sorma kuzu ya bende her sabah hapsirmaktan canim cikiyor bide ne biliyomusun selpak beni daha cok hapsurtuyo 🤣🤣😂 bazen de mesaiye kaliyorlar 🤣
Lotuscicegi CankizimRavzam sana bir sır vereyim mi 😎 burnuna serum fizyolojik sk her gün ve burnun yıkanırsa da yatmadan yastığina birkaç damla okaliptüs yağı damlat 🌸
CankizimRavzam Lotuscicegi ayy iyi geliyor mu hemen yaparim hemen yeter ki iyi gelsin simdi yine basladi burun kasintisindan uyuyamiyorum 😓😓 yarin hemen alicam
Esdoel Brnkn bende mamaktayim mavi gölün orda merkez dediğin belediyenin orası mi ben Ankara’ya yeni taşındım bilmiyorum çoğu yerini
Brnkn Esdoel evet belediyenin hemen arkasında evimiz. Hoşgeldiniz Mamak güzeldir ben burda doğdum büyüdüm :)
esra0474 Bir memleket meselesi bu. Mevcut yönetim ilk ülkede görüldüğünde 14 gün vatandaşına kredi kullanmayı tavsiye etmek yerine, asgari giderlerini karşılayabilecek kadar bakabilseydi bunlar olmayacaktı. Bu ülkede müteahhitlere para var, vatandaşlara yok!