Rojee Kizlar pudra zararliymis doğru mu netten baktım kullanmayin diyor benim kızıma iyi geliyor aslında anlamadım ?
Pamuk_seker Rojee hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum kendime bile Kullanmıyorum çünkü gözenekleri tıkadığı için pişik ya da herhangi bir yara daha geç iyileşiyor
Rojee Pamuk_seker yaa .. benim bebeğimin kızarmıştı biraz kullandım sabah geçmişti ama bide netten bakayım dedim öyle görünce
Papatyaseverr Rojee ben zararlı olduğunu okuduğumdan beri kullanmıyorum krem sürüyorum bebeğimin poposuna
Pamuk_seker Rojee maviyi hiç kullanmadım ama sarı olanını kullandım Kızım 1 yaşında daha iki kutu bitiremedik o derece iyi yani Çok az sürüyorum Akşama kalmaz kişiyi geçiyor çok pişik olmadı da yine de ara ara sürüyordum onu sürsen olur herhalde
Rojee Pamuk_seker çok iyiymiş biz 2 ayligiz ve ikinci pakete başlayalı çok oldu aslında pisik olmuyo ama çok kizariyo pudra geçiriyordu ama zararliysa tabi kullanmam yarın eşimden sarisini isteyeyim
Pamuk_seker Rojee yani kızlardikca sürsen yeterli zaten hemen toparlıyor Eğer sürekli olarak kızarıyorsa Bence bezini değiştirir Çünkü sürekli pişik olması daha doğrusu kızarması tek normal değil Çünkü bir şey alerji yapıyor olabilir
Rojee Papatyaseverr ben parasında değilim ki büyüklerimin önerisi bebeğimin gidigi hep kesik kesik krem sürdüm sıcak havada krem sürülmez pudra sur ddi öyle aldım bende
Rojee Pamuk_seker Molfix kullanıyordum hep ıslaktı altı önlem aldım onda kuru olmasına rağmen kızarıklık hep var işese bile yıkıyorum ben
TalentedMom Rojee benim ablam çocuklarında pudra kullandı o zamanlar o çok tercih edilirdi maşallah hiç bir problem yaşamadı şimdi pudranın yerini Farklı şeyler aldı zararlı olduğunu düşünmüyorum kullanım şekli ve yeri önemli dikkatli kullanmak lazım
TalentedMom Rojee abartı olmadığı sürece bence kullanılabilir ben ayak altına sürüyorum çok terliyor çünkü