cinaralpinannesi Cumartesi sipariş verdim hala gelmedi. Kargoya bile verilmemiş. Veripte gelmeyen veya gelen varmı 🤔
Elfida-10 cinaralpinannesi benim gelmemişti baya vakit geçti sonra aradım demesinler mi stokta o ürün yokmuş para iadeniz yapılmış ee neden kaç gündür bekletiyosun yani sinir oldumm çok
Gzdzeynep cinaralpinannesi benimki geldi ama eksik geldi ona da mesaj atmışlar eksik gönderdiğimiz ürünün parasını iade ettik diye 🤷🏻♀️
ilkmutluluk17 cinaralpinannesi pazartesi verdim çarşamba geldi çok endişeliydim bu kadar hızlı beklemiyordum
Gzdzeynep cinaralpinannesi evet karta göndermişler geri. Tam da çorap ihtiyacımız vardı onu iptal etmişler.
balannesi_ cinaralpinannesi sanıyorum ki bi sorun var çünkü salı günü verdiğim sipariş bugün geldi. Ben hep e bebekten alıyorum hiç böyle gecikme olmadı bence bi arayın
Gizgiiiz cinaralpinannesi Oturduğunuz yere bağlı erken gelip gelmeme durumu ben ilçede olduğum için 15 gün sonra bile geldiği oldu
VERA19 cinaralpinannesi Sipariş verdikten 2 gün sonra kargoya verildi ürünüm,teslimat süresi 5 gün sürdü.Bir arayın isterseniz😌