Kahvegerek Kızlar Doğum yapalı 2 ay oldu sezeryan yerimi hissetmiyorum hala geçecek mi acaba bu durum kaşınıyor kaşıyorum ama hissetmiyorum orayı
Barismehtap Kahvegerek benim haftaya 4 ay bitecek,son 1 aydır hissediyorum,kaşıntı hala arada oluyor inceden
Thesra Kahvegerek Aynen canım ara ara benimde kaşınır uç yerlerş felaket derecede bu arada 10.5 ay oldu doğum yapalı ordaki hissizlik geçti tamamen
Barismehtap Kahvegerek evet en son o kısımlar iyileşiyor , çok rahatsız edici değilse ,iltihap vs yoksa düzeliyor merak etmeyin
ArzuMihran Merhaba benimde 3 buçuk ay oldu ama şiş ve kızarık hala sizce normal mi bu şekilde olan var mı ?
ArzuMihran Kahvegerek az da olsa içim rahatladı ilk doğumum du hala mor kırmızı gibi hafifde şişlik var raahtsız etmıyor ama arada sızlama yapıyor doktora kontrole gidicem bakalım nedenmiş 🙂 teşekkür ederim bu arada
Expresso Doğum anında tendomlar kesildiği için his kaybı yaşıyoruz 9-10 ayında düzeliyor. Hava soğuk yada yağmurlu olduğunda usuturseniz dikislerde ağrı olusuyor
Ercanekininannesi 3ay oldu hala hissetmiyorum. Bi kaç gündür de nası kaşınıyo yaa ölcem valla kaşıntıdan