tuba8burak Önerdiğiniz diyet var mı canlar 🤗 60 kilo ile hamile kalmıştım. 83.7 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan sonraki haftalarda 73 kiloya düştüm. Şimdi 77.7 olmuşum 🤭😅 Nasıl gidecek bu kilolar 😅 Ender saraç diyetini uygulasak sütümüz etkilenir mi ki
Deletedmom94 tuba8burak kilomuz gramına kadar aynı 😄 ben beş gündür diyetteyim ilk defa kendimi programlayıp diyetisyene gittim emzirdiğim için çok güzel liste hazırladı bana hatta sürekli yiyorum diyebilirim :) sabah kalkınca listeyi atayım sanada
Mirosum tuba8burak bende de durum aynıı🤦🏼♀️ ne yapıcaz bilemiyorum insanın morali bozuluyor böyle olunca 😂 inşallah birşeyler önerirler 😃
Duygusm tuba8burak Kendimde gördüğüm tatlı yemediğim sürece kiloların güzel güzel gittiği. Tabii ben dayanamayıp yiyorum bazen o ayrı 😄 tartı hemen doğruyu söylüyor bana.
1annneee Deletedmom94 bende artık aynaya bakmak istemiyorum hep eski fotoğraflarıma bakıp moral buluyorum 🤕😔 bende rica etsem🥰
tuba8burak Mirosum Ayna da bakınca bi de eski fotoğraflara bakınca insanın canı sıkılıyor . Ama sonra diyorum ki kızım sen emziriyorsjn yemen kilo Alman gayet normal deyip kilo almaya devam ediyorum 😅
tuba8burak Woody Bende gitmeyi düşünüyorum ama uyamamaktan da korkuyorum hep pazartesi başlarımcılardanım da 🤩😅
Deletedmom94 Elka Esra1237 1annneee Ayad36 listeyi ekledim kızlar gittiğim diyetisyen baya iyi, bir arkadaşım bir kaç ayda 24 kilo verdi emzirdiği halde süt kaliten dahada artacak dedi bu 10 günlük bir liste 10 gün sonra bir görüşme daha var o zaman eklemeler çıkarmalar yapacakmış. Kahvaltıda siyah çay içip rezeneyi sadece öğlen içiyorum öğle yemeğinde tam buğday ya da çavdar ne varsa evde onun arasına peynir koyup yiyorum tavuk balık uğraşmak zor geliyor
MerveLiva Deletedmom94 rezene çok etkili hemen söktürüyor hümana kimyonlu rezene çayı tavsiye eederim sütte yapıyor ödemde atıyor