esra1106 Alvvv 6 gün önce sezeryan doğuk yaptım hemen geldi ilk bi kaç gün az geliyo ama sonra çoğalıyo canım 🤗
Gulsen-mira76 Alvvv hayır 2.gun süper geliyor kimseyi dinlemeyin ben iki defa sezeryan oldum sütüm çok çok iyi geliyordu tek sefer de büyük biberon sagiuordum
Mervemim Alvvv eve cıkıp banyomu yaptıktan sonra geldi benim , ama benim bebegim 2 gün yogun bakımda kalmıstı pompayla gelmedi belkide bebek emse ilk günden gelirdi bebegin eşinin vucuttan kesilmesi ile süt salınımı başlıyor , dogum şekline göre değişmiyor
Eymeniko_ Alvvv ikiz kardeşim sezaryen oldu daha odaya gelir gelmez maşallah bebeğini emzirdi, ben sezaryen oldum sütüm nerden baksan tam anlamıyla 2 gün sonra geldi yani bu bünyeye göre farklılık gösteriyor canım illaki gelecek yani çok çok 2-3 gün gecikir ama sen şimdiden gelmeyecekmiş gibi kendini strese sokma
Tprk1802 Alvvv sezeryanmış normalmiş pfff alakası yok canım sende doğum yaptın.normal doğum yapıp sütü geç gelende var hiç gelmeyenden.öncelkle o psikolojiden çıkınız:) rezene çayo , komposto bool bool su içiniz stres yapmayınız.gelesi varsa gelir sütünüz :)
Gizemegemen Bende sezeryan oldum anında geldi oğlum hemen tutmuştu ucunu tabi sütun artması en önemlisi çünkü bebek çok sık emmesi lazım süt arttırıcı şeylerden bolbol yee sütun gelince
YDE Alvvv sütün sezaryenle hiç ilgisi yok. Plasentanın rahim duvarından ayrılmasıyla birlikte salgılanan hormonlarla ilgili. Benim 3. Gün yeterli şekilde gelmeye başladı☺️
Deletedmom304 Alvvv kim diyorki gelmiyor.hemin gun gelende var 3,4gun sonra gelemde var.benimki 3 gun sonra gelmişti
gunes65 72 saat gelmemesi normal benim 3 cü gün geldi normal doğumda olsa az geliyor ilk hafta mutlaka enjektör ile mama takviyesi yapılmalı ki sarılık olmasın