Furkansmomy Bebişime sandalet alcam sizce hangi marka alıyım kızlar iki markayı da cok begeniyorum ayakkabıları?? Kullananlar yazabilir mi🙆🏻♀️🙆🏻♀️🤗🤗
canparcam123 Furkansmomy ablam ilk oğlumda hediye vicco almıştı ve 8yıl geçti üzerinden hâlâ ilk günkü gibi canım. .
SuDuru Furkansmomy vicco kullandım o biraz daha yumuşak gibi geldi çocuk ayakkabısı için hm den çok vicco beğendim
Furkansmomy Birkoalaanasi vicco mu alsam ben de 🤔 spor ayakkabısı vicco memnunum ama hm nin de tarzı cok hosuma gidiyo🙄
Furkansmomy GUBILIK spor ayakkabımız vicco ben de memnunum ama hm nin sandaletleri de cok tatlı değil mi🤗
Furkansmomy Yasemin000 sandalet mi aldınız? Gecen sene ben de hmden sandalet almıstım ama ozaman yürüyemiyodu şuan yürüyo rahat ve ortopedik olması lazım hm ortopedik mi??
GUBILIK Furkansmomy oyleee katılıyorum ama hm ayakkabı firması degil ya. Vicco cocuk ayagına göre üretiyor. el kadar cocuk canı yansa , soyleyemez. o nedenle riske atamadım.
Furkansmomy Birkoalaanasi hm ortopedik mi peki? Gecen sene hm sandalet almıştım ama ozaman yürümüyodu suan yürüyo rahat olması lazım
Yasemin000 Furkansmomy ortopedik olup olmadığını bimiyorum İnan ki modelleri o kadar hoşuma gidiyor onun için aldım ama çok rahat bir ayakkabı hem sandalet hem spor ayakkabı aldım daha spor ayakkabı olmuyor ama sandalet çok güzel
Deletedmom330 Vicco 👌🏻 H&M, Zara gibi sandaletleri biraz daha büyüdüğü zaman kullanmayı düşünüyorum 😍