Rabia1511 Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç numara bez kullanıyorsunuz Benim bebeğim 4 aylık olcak üç numara kullanmaya başladım bacakları biraz tombul siZin nasıl
ilknurcelik Rabia1511 3 numaraya 2 aylıkken geçtik 4 aylıkken 4 numaraya 6 aylıkken 5 numaraya geçtik ☺️
Azraninnnannnesi Rabia1511 bel kısmı iz bıraktığında değiştiriyorum 3.5 aylık 3 numara kullanıyoruz yaklaşık 2 gündür kullanıyoruz Benim kızımında bacakları kalın ama suan 3 numara iyi 😀
Omurr Rabia1511 2 aylıkken geçtim 3 numaraya 2 çok iz yaptığından dolayı şimdilik 3 de devM ediyoruz 😇
Leo_ Rabia1511 Bezin markasına göre değişir cnm kalıpları farklı olanlar var bebeğim 2,5 aylık minies 3 numara kullanıyoruz
Elif1601 Rabia1511 1 ayligiz hala 1 numara kullaniyoruz. Bebegim cok zayif dogdu. Doktor anne karninda hic gelismemis dedi . Cok sukur sagligi yerinde kilosu benim icin mühim degil 😊
Mervefatih Aykhan iki numara küçük olmuyor mu canım bildiğim kdrıyla 6 kiloda falan başlanmalı 3 numaraya
Hcrakin 58 günlüğüz hala prima premium çare 1 numara kullanıyoruz.kızım 4.5 kilo ama boyu uzun.hafiften sıkmaya başladı artık değiştireceğiz
Rabia1511 KuzucukEfehan Bizde üç ayı bitiyoruz ben stok yapmıştım 2 numara kalmasın diye kullandım şimdi üçe başlıycam