Derinsum Ebalci aptamil kullanıyorduk ama kızım artık içmiyor onu çok balık kokusu vardı sma çok gaz yaptı kullanmayı bıraktım kakasını yaparken bile zorlanıyordu
mrymdnr Ebalci bizee sma kullanıyoruz ama çevremde herkes golden goat öneriyor elimdeki mama bitince denemeyi düşünüyorum
Mericavcilar Ebalci sma benim bebeğimi mahvetti çocuk kabız oldu gaz sancısı çekti lanet ettim aldığıma. Direk çöpe gitti
DFM mrymdnr golden goat aldım 2 gece kullandık çok sancılıydı kullanmadan bıraktım. Her bebek farklı ama araştır iyice
nilosunannesi mrymdnr golden goat 2 ay kullandım anne sütüne en yakın diye duymuştum ama inanılmaz kabızlık yaptı bizde
Ebalci Naz1905 sizde gaz veya sanci kabızlık oldumu burda arkadaş beğenmediğini ve bu şikayetleri dile getirdi
Beyzanurr Bende aptamil 1 bulamadım toz olanından maalesef hazır yapılmış alacagım ama bebelac goldu övüyorlar kullanan varmıdır acaba nasıl
Elifevrenoz Beyzanurr ben kullanıyorum herhangi bir gaz problemi yada kabızlık yapmadı tabi annr sütü yanında veriyorum takviye olarak sütüm henüz az oldığu için bebeğim 10 günlük
Beyzanurr Ebalci benim kız içi yo sıkıntı yokda bebelac gold çok övüyorlar ne derece doğrudur bilmiyorum ona geçsem çoçuğun migdesini bozarmı acaba
denizyildizi Ebalci Önce Dr sma ile başlamıştı tok tutuyor ama çok gaz yaptı. Gazdan dolayı aptamil comformil (gaz yapmayan) kullanıyorum.
AselMeva Her mama her bebeğe iyi gelmiyor cnm hipp kullanıyorduk iyidi kaka sorunumuz vardı kabız değil ama .6.7.8. Hünde bşr kaka yapmaya başladı bugün doktorumuzunda onayıyla golden goata geçtik bakalım inşallah iyi gelir ama kızım sevdi teraddüt etmiştim kokuyo falan demişlerdi bence hipp daha kötü kokuyordu bu bildiğimiz süt kokuyor 👍🏻
Herseycokguzelolacak Golden goat kullaniyorum ucuncu paketi actim dun.cok memnunuz biz. Onceden aptamil kullanmistim ama iceriginde cok seker filan varmis idye duydum o yuzden golden goata gectim.
SevaLL Bebelac gold kullanıyorum 4 gündür çok memnunum gaz filan yapmıyor. Aptamil çok fena gaz yapıyor