Yigitoglum_2 Pekmezli mamalar 6bucuk aydan sonra verilmeli mi? Tarımları hemen hemen tamamladım artik mamalara geçmek istiyorum pekmezli tarifler var pekmez verilibilir mi bebegim 6 buçuk aylık?
Payan Yigitoglum_2 ben 10.ayda cesaret edebildim,sanki 6.ay erken önce sebze püreleri yoğurtla devam etseniz daha iyi olabilir
Ozgull Yigitoglum_2 ben veriyorum keçi boynuzu özü en faydalısı onu tavsiye ederim aile hekimliğinde ki ebe de ver demişti ☺️
Zeyno111 Yigitoglum_2 Ben vermeye başlamıştım ama pekmez değil keçiboynuzu özü öneririm soğuk sıkım işlem görmemiş özler daha iyidir
Yigitoglum_2 Ozgull bendeki sadece keçiboynuzu pekmezi koska nin ev yapımı değil oda olur mu özü mu olması lazim
Birkoalaanasi Keçiboynuzu özü ve üzüm pekmezi verdim 6. Ayda bir çay kaşığı kadar veriyordum. Şimdi 10 aylık ekmek banıp veriyorum çok seviyor 🐙
Payan Yigitoglum_2 kansızlık için Demir ilacı kullanılıyor zaten,günde 1 çay kaşığı kansızlığı gidermez
Yigitoglum_2 Zeyno111 yaa ben sadece keçiboynuzu aldırmıştım eşime özü farklinoldugunu bilmiyordun a102den almış orda var mıdır
Duru_m Yigitoglum_2 doktorumuz üzüm pekmezi verebileceğimizi söyledi 6 buçuk aylıkken kaşık mamalarına tahıllı katabilirsiniz
Ozgull Yigitoglum_2 migros e bebek eczaneler her yerde var canım şimdilik pekmez kullansan da olur bitince diğerine geçersin
Zeyno111 Yigitoglum_2 Pekmez de veren var sadece özü her zaman daha iyidir pekmez de şeker oluyor ısı işlem gördüğü için ve ısı işlem görünce bazı vitaminler ölüyor maruz kaldığı için ama bulana kadar kullanın zararı da yok yani. Hünnap markalı eczaneden alıyoruz biz keçi boynuzu özü 😍