pamuqum sallamayı kademeli olarakta bırakabilirsiniz birden de. Birden bırakınca üç dört gün tepki verecektir buna hazırlıklı olmanız lazım yani üç dört gün boyunca uykusu için çok çaba sarf etmeniz ve Çelik gibi sinirlere sahip olmalısınız 💪🏻 Kademeli düşürürseniz de bunu çok uzun zamana yaymak en kötü fikir, atak, diş dönemi, hastalık vs gibi konular giriyor işin içine ve o döneme kadar bıraktırmış olmalısınız ki o dönemleri sallamadan atlatabilesiniz. Mesela normalde 20 dakika sallıyorsanız ilk gün 15 dakika sallayın gün gün azaltarak yatağına koyun. Ya da salla dur şeklinde de ilerleyebilirsiniz, 5 dakika salladıysanız biraz durun hareket edince biraz daha sallayın, onun durduğuna inanınca durun, zaten uykuya dalmamış oluyor, devam ederek katılınca yarı uykulu halde ayağınızdan indirin, böylelikle mayışık halden derin uykuya kendi geçmeye alışabilir. Ben öyle yaptım baktım en son 5 dakikada uyuyor o anda direk sallamayı bıraktım. Uyku rutini oluşturun. Bu odasına gidip uyku vaktinin geldiğini anlatıp öpücük verip yatırmak olabilir gündüz için kısa rutinler güzel.