Pamuk_seker Kızlar bebeğime ilk adım ayakkabısı almak istiyorum Vikko hariç başka bildiğiniz kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok sevinirim babaannesi doğum günü hediye almak istiyor Bu hafta sonuna kadar araştırma içerisindeyim
Deletedmom318 Pamuk_seker Nike revulation 4 ve Adidas altarun dan memnun kalmıştım. Nike Adidasa göre daha yumuşak
Deletedmom283 Pamuk_seker İlk adım ayakkabısı Adidas kullandım sonrasında daha sert tabanlı ayakkabılara geçiş yaptım daha iyi basması icin :)
Goktug4343 Pamuk_seker bnde post açmıştım oğlum küçük yürüdü numara çok zor buldum adidas ve hiç zorlanmadı. Özellikle ortopedik olmaması gerekiyor muş ona dikkat edin
Pamuk_seker Goktug4343 evet doktorda oyle demisti😊benimkide yasina girmeden yurudu 10 bucuk aylik yurudu suan 11 ay 23 günlük tam anlamıyla yürüyor zor bulunuyor numara bende vicco dan cok. Guzel buldum ama numara yok 1 tane sinde var birde sanbe e bebekten buldum numaraları son kes karar vereceğim biraz daha bakayimda
Goktug4343 Pamuk_seker bnm oğlum da 11 aylıkken koşuyordu ☺️Oyüzden zor oldu ama adidastan çok memnunum
Mucizem27 Pamuk_seker tanca kids var ilk adım ayakkabısı internet sitesi de var bakabilirsiniz ben aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim
Henza Pamuk_seker adıdas alabılırsınız nıke alabılırsınız nıken kalıpları dardır yalnız bılgınız olsun adıdas daha rahattır kalıp yonunden ozellıkle stan smıth modellerı dıgerlerını pek sevmıyorum ben stan smıthte renk cesıdı cok 🥰