Deletedmom304 Deletedmom409 benjmki 10 aylik emeklemiyor 😂 sûrünüyor firlaniyo kendi kendine tutunup kalkiyor.ama emeklemiyor.hiç te dert falan etmedim bura kadar.
Deletedmom409 Mucize_istiyorum22 evet canım ya benim kızım hep kucakta olmak istiyor yürüteç de de 15 dakka oyalanır ve sıkılır emekler de bende biraz rahatlarım dedim geçenlerde annem gile gitti 2 hafta kaldım zehir etti sağolsun kızım kimseyi tanımadığı için hep beni görünce ağlıyordu 😔
Mucize_istiyorum22 Deletedmom409 ya cocugun her turlusu zor bak benimki hemen hemen iki yasinda cok sinirli ve inatci herseyi aglayarak ve bagirarak yaptiracagini sanıyor bugün annemlere gittim beni deli etti yolda da aynı şekilde eve vardigimizdada aynı şekilde çok yipraniyorum😳😧
Sahreyldrm Deletedmom409 konuştuğum herkes daha emeklemiyor mu hantal o zaman diyor deliriyorum kızım daha 6 ay 22 günlük e 6 aylıkken emeklemesi lazım diyorlar desteksiz bile birkaç dk oturuyor sonra devriliyor ben normal diye biliyorum ama çevre sürekli e daha oturmuyor mu daha emeklemiyor mu 🙄
Deletedmom409 Sahreyldrm ah bu çevre zaten sizin bebiş daha küçükmüş de çevreye kalırsa ilk doğduğu zaman emeklemesi, konuşması, diş çıkarması olması gerek
Deletedmom409 Moci oy maşallah bazen ben mi teşvik etmedim diye düşünüyorum ama ilk doğduğundan beri dır de yüz üstü bırakıyorum gazi olduğu için 🤷♀️
Momofkerem Deletedmom409 üzülmeyin her bebek farklıdır emeklemeden de yürüyebilir geç emekleyedebilir
Annesirintugceuzun Deletedmom409 Benim kızım da 8 aylıkken desteksiz oturup, 9 aylıkken emekledi. 11,5 aylıkken ilk adımlarını attı. 12,5 aylıkken tam anlamıyla yürümeye başladı. 👌
Deletedmom409 Annesirintugceuzun MaşaAllah bizim kız gibi desteksiz oturması geç olmuş herşeyin hayırlısı inşallah teşekkür ediyorum ☺
Sahreyldrm Deletedmom409 ayynen öyle gerçekten gelişim açısından da iri bı bebek ama gören ya çok kilolu ya çok zayıf diyor konuşmak için konuşuyorlar gerçekten
espalp Deletedmom409 6 aylıkken desteksiz oturmayı başarmış, çok hareketli bi bebek olmasına rağmen daha dün emeklemeye başladı. 8 ay 27 günlük 🤣 ama aynı zamanda tutunup kalkmaya da çalışıyor. Kafası çok karışık🤣
Singlemom Deletedmom409 7 buçuk aylık emekledi şimdi 9 aylık hiç mi hiç durmadan gezmek istiyo iyi mi oldu kötü mü bilemedim 🙄
Deletedmom409 Singlemom 😂😂yani insan biraz rahatlıyor bu sefer bizi bırakıp eve dalıyorlar 😂 Amannn sağlıklı olsunlarda 🤲☺
-Sunshine- Deletedmom409 aynen hiç acele etme 8 bucuk aylıkken sürünmeye başladı 9 bucukta da emekledi 😊😊