M_agayeva Merhaba guzel anneler ben 25 günlük anneyim spinal sezeryan oldum və sezeryan olan annelerimiz nasil xatırlaya bildinizmi,?və nasil zayifladiniz və bide göbeyiniz də gitdimi girməsi icin nələr yaptinuz yaptikıarinizin faydasını gördünüzmü
Merryyy M_agayeva merhaba bende 21 günlük anneyim canım göbeğim tamamen gitmedi ama çoğu gitti çok az bişey kaldı 2 kilo fazlam var şuanda hiç birşey yapmadım gitmesi için kilolarımın korse takıyorum sadece
Smyye58 M_agayeva hiç bişey yapmadım 2ay 21 günlük oğlum var 49 la hamile kaldım 65 le doğurdum 38.haftada şuan 53 kiloyum bi anda zayıfladım ama lohusalık dönemi zayıflattı beni benim moralim bozulunca zayıflarım yemeden içmeden kesilirim şuan zayıfım çok mutluyum kimse inanamıyor benim doğurduğuma çocuk gibi duruyorum 😁😁😁🥳🥳🥳🥳
Gamzeli03 M_agayeva benim doktorum 40 çıkana kadar kullanma sakın dedi dikişlere zarar verebilir doktoruna sor bende öyle korse kullan
M_agayeva Merryyy bəndə siparis verdim korse yapicam insaııah etkisini gorurum benimde göbeyi gitdi ama eskisi gibi deyil hala
Merryyy Zynpsare canım kayınvalidemde korse varmış onu kullanıyorum markası falan yok öyle içi deri dış tarafı cırtlı
M_agayeva Smyye58 ya ne guzel zayiflamissin ben yalnız bakiyorum bebeyime ev işi yemek hər şey bəndə zayifladim ama eskisi gibi diyilim hala
Smyye58 M_agayeva bende yanlızım uyuyunca nereyi düzelticeğimi toplayacağımı şaşırıyorum yemekti derken eridim valla 🏃♀️🏃♀️😁
Merryyy Adaninannesiii hiç bilmiyorum ben doktoruma sormadan kullandım canım doktorum gerek yok demişti korseye ama etrafımdaki herkes tak biz takmadık sarkma oldu falan dedi bende taktım bi ara hergün kullanıyordum şimdi aklıma geldikçe takıyorum 21 gün oldu doğum yapalı 1.5 kilo fazlam kalmış şuanda
M_agayeva TalentedMom daha yeni ya ameliyat zararli diye yapmiyorum yoksa yazardim vallahi iki arada bi dərədə də olsa
M_agayeva TalentedMom bəndə sporu bir durma danisayim ama bana ilişki 2 ay yaşam demişdi o yüzdən korkum spordan da