NaimeYilmaz Annemizin eline sağlık miniğine şifa olsun.😍 Daha fazlası için de linke tıklayabilirsiniz.🥰 https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/kavanoz-mama-tarifleri/
Kubraegit1 Birkucakmutluluk Arkadaş yazmış ☺️Öyle yapıp sabahta buzdolabından çıkarıp çantaya attım bozulmadı🥳
Bogurtlencicegi aybukemom bende pirinç unu irmik ve pekmez yapıyorum bebeğim yiyor onu sizin tarifi de deneyeceğim 😊😊
Misskokulum aybukemom yarasın kuzuya cok lezzetli bi tarif. Bu tarifi sevmeyecek çocuk yoktur herhalde ben aynı tarifenizden ceviz ekliyorum ya da meyve yerine kuru kayısı ve hurma kaynatıp irmikle pişiriyorum onu da deneyebilirsiniz 🤗
Erencinarinannesi Bende vereyim size hergün yedirdiğim tarifi 1 adet incir 1 adet hurma 1 adet gün kurusu kayısı biraz kuru üzüm biraz yulaf hepsini doğrayıp kaynatıyoruz birlikte sonra çatalla büyük parça varsa eziyoruz yarım elma cam rende de rendeliyoruz karıştırıyoruz ve biraz da üzüm pekmezi ekliyoruz afiyetle yiyor alerji yoksa içine keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu tozu yarım muz ve 1 yaşından büyükse bir kaç damla da propolis ve bir çay kaşığı kadar bal ekliyoruz benim oğlumun alerjisi var ben sadece elma üzüm pekmezi hurma incir ve kayısı kullanıyorum
[silindi] aybukemom teori şu, yaşına, miktarına ve fruktoz oranına bağlı olmakta; akşamları uyku saatinden 2 saat önce meyve tüketimi uyku saatini geciktirir çünkü akşam yemeğinde fruktozlu (şekerli) şeyler enerji verir ve uyutmakta zorluk çekilir.
Eymeniko_ Kızlar irmiğin alerji riski var mıdır bugün bu tarifi denemek istiyorum ama daha önce hiç irmik vermedim