Buseasel Akşam yemeğini çok kaçırdım sanırım hâlâ daha çok şiş hissediyorum kendimi 2 aylık bebeğim var soda içsem ona zararı olur mu ya
Eylulum20 Buseasel doğal maden suyunu hep içiyorum bazen 2 tane içtiğim oluyor bir sıkıntı yaşamadım. Hatta süt artırıcı özelliği var öneren doktorlar var. İnş sizi de olumsuz etkilemez
Afra11 Buseasel bende bebeğim o aylarda iken günde iki kez soda tüketmiştim sütün azalmıştı hem kendim hissetim hem bebek doymuyordu
Mom0870 Buseasel ben maden suyu içiyorum günde bir tane hem süt yapar diyorlar hemde magnezyum açısından zengin 💕
Prenses42 Doğal maden suyu iç canım hiç birşey olmaz bende sıklıkla tüketiyorum.. hamileliğim boyuncada hep içtim
Prenses42 Buseasel ohh afiyet olsun 😋 yok canım gönlün rahat olsun 🙏🏻 Allah’ın izni ile birşey olmaz 4aylık bebeğim var emziriyorum ve sıklıkla tüketiyorum
Buseasel Mom0870 Bende 2 ay sonra ilk defa Bugün içtim araştırdım internette felan süt yaptığı söyleniyor gerçekten
Arenimo Buseasel Ben de maden suyu içiyorum canım hatta bazen canım çekerse abartmadan meyveli soda da içiyorum zararını görmedim👍
ElmaliTurtamm Buseasel hiçbi zararı olmaz ben bazen günde 2 sefer içiyorum hatta kızımada asidi geçince veriyorum