Ikrabebek
Size uzunca yazacağım inşallah sabrıniz gelir ve okursunuz.
İkra bebeğin güzel annesi, zor günler geçiriyorsunuz ve hiç kolay değil hem emzir hem mama ver hem sağ. Ben tek baktım bebeğim prematüre doğdu ve eşimden başka kimse yoktu yardım edecek. Ben sağamadim o yüzden sütüm azaldı hala sıkıntı çekiyoruz. Öncelikle bebeği düzgün tutuyor musunuz bunu bilmeniz gerekiyor.
Sizin pozisyonunuz doğru mu bebek rahat mı bunlar ilk etken.
Bu yönteme gelince. Ben bunu yaklaşık 8 hafta kullandım daha sonra emmeyi iyice kavradığı için biberona geçtim çünkü mama meme devam ettim hep. Biberona alıştı diye birşey yok şu haftaniz da. Işine ne kolay geliyorsa onu yaptığı için oluyor bu.
Şimdi gelelim yönteme güzel anne.
Inşallah maddi durumunuz vardır. Eczaneye gidip plastik şırınga ve kablosunu alıyorsunuz. Daha sonra o sabit bir yere yüksekte olacak şekilde şırıngayi tutturuyorsunuz(eşiniz de ayakta tutabilir ilk denemelerde) sonra o kabloyu meme ucunuza bantliyorsunuz. Içine mamayı koyuyorsunuz ve daha sonra bebeği memeye iyice tutturuyorsunuz. Mama ordan şıp şıp damlarken hem sütünüz geliyor hem mamayı yiyor bu sayede hem emmeyi, hem memeyi aktifleştiriyor:). Maddi durumunuz varsa bu şırınga yerine kap şeklinde de satılıyor medelanin var. Tr de pahalı diye biliyorum.
Aşağıya linkte bırakıyorum inşallah yaparsınız lütfen denemeden pes etmeyin.
http://www.lllturkiye.org/2015/09/emzirme-destekleyici-sistem.html?m=1
Gerekirse size ben özelden de anlatırım gösteririm sorun değil. Destek olmak için varız burada 🎈