keremrvm Allah safi ismiyle sifa versin sana kavustursun insallah cok zor benimde bebegim 35 gun kuvezde kaldi guclu ol bol dua ile tez zamanda kavustursun Rabbim❤️
SZA Emirbartum Allah’ım şifa versin biran önce kucağına alırsın inşallah benimde bebeğinde solunum sorunu vardı bir hafta kaldı yeni doğan ünitesinden biliyorum çok zor Rabb’im korusun sana kavuştursun 🙏🏼🙏🏼💙👣
Emirbartum Poyraznisam maalesef halâ neden komada olduğu bilinmiyor bi teşhis konulamıyor ankaradan Elazığ’dan bütün doktorlar ilgileniyor ama bi teşhis koyamıyolar
Kucukprensim Emirbartum Elazığ’da hangi hastanede benim bebeğim de kuvezde kaldı erken doğum sebebiyle Elazığ’da
Nisakusunannesi14 Emirbartum Amin canım rabbim senin yavruna Şafi adıyla şifa versin sağlığına kavuşup kucağına almak nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun😞🙏🙏🙏
minnosvetontis Emirbartum allahim yardimcin olsun rabbim buyuk korusun butun melekleri duam sizinle ❤
Emirbartum Yapraksarmam durumu aynı halâ bekliyoruz uyanmıyor yavrum hiç tepki vermiyor dualarınızı eksik etmeyin ❤️🙏🏻
Ballilokumumalis Emirbartum allah şifa versin canim sağlıkla kucağına al inşallah paşanı🤲dualarım seninle
balkabagianasi Emirbartum amin Rabbim şifa versin siz ve tüm hastalarımıza tez vakitte kurtarsın Allah ım daha hastane yüzü göstermesin
Melek_43 Emirbartum rabbim şifa versin minik kuzuya benim oğlum da 5 gün küvezde kaldı solunumunu alıp verirken sıkıntı yaşıyordu ama taburcu olduk inşallah sizde taburcu olursunuz
Prensescik Emirbartum canım herşeyi normal sadece uyanmıyormu bide solunumu makinaylamı alıyor Allahım sizr bağışlasın cok zor bir durum beklemek cok zor bizde hastanelerde yattık 1 ay sni cok iyi anlıyorum
Demirac19 Emirbartum oy yavrum benim Rabbim bir an önce şifa versin kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 👐❣Dualarım sizinle