Funda86 Eylul2018 sizden rica etsem instagramdam foto atabilirmisiniz bebeğin yanaklarini.benim bebeğimdede var tek yanağinda şimdi diğerine geçmeye basladi.ayni zamanda tek mukus için süt diyetindeyiz.funda akkoyun hesabim
Zaremm Funda86 ama bana doktorum baharatlı ve gazlı yiyecek içecek anlamına gelir dedi de bende biraz internetten araştırdım bir alerji çeşidi olarak karşıma çıktı(beynim o kadar dolu ki yanlış da anlamış olabilirim)
Eylul2018 Funda86 Profilimde kızımın yüzünün resmî var mesela böyleydi doktor bana geçer dedi yolladı.
teachersrn Zaremm diyeti bırakırsanız tekrar çıkabilir cildinde o yüzden devam ettiriyor doktor, az da olsa çıkmışsa non ige olmuyor maalesef o yüzden biraz daha uzun sürüyor iyileşmesi ve ek gıdadan bağımsız ilerliyor ama mukus ve kan kesinlikle ek gıdayla geçiyor
AyseM Toprakbey bebeğim bir aylık benim rota aşısı da olmadı. 3 haftalıktı başladı kozarıklıkları oğlumun
AyseM Eylul2018 canım bugün tekrar doktora gittik kontrol etti diyete devam dedi. Salçayı filan da yasakladı bana. 15 gün devam et sonra sırayla deneyip bulucaksın dedi. Mustela krem kullan yüzüne dedi. Başka bişey yapma dedi
Eylul2018 AyseM Mustela geçirmez benden söylemesi. Ancak dediğim şekilde kurtulursun öyle olsaydı bana verdiği kremle kurtulurdum tam tersine azdırdı. İnşallah geçer canım corasatin kullanıp kullanmamak sana kalmış.
AyseM Eylul2018 yok canım benim coresatini kullanıcam ondan vazgeçmem oğlumu o düzeltti :) ama senin de dediğin gibi deneyerek yavaş yavaş yiycem ben de
Rmys AyseM bn de diyetten sütü azalanlardanım bol bol kpmposto ısıgan ve kimyon çayı için bizim çoklu besin alerjimiz vat bide domates fındık fıstık yumurta başık falanda yok bana
Rmys Defneaselinannesi komposto ve ısıgan kimyon çayı çok içrim sütüm artsın diye bnim diyetim daha jakayı çünkü çoklu besin alerjisi var
Rmys Defneaselinannesi bnimkide mamayı kusunca sütümü arttırcak şeyler yaptım sık sık gedim sürekli emzirdim arttı hamdolsunşimdi doyuyo
Rmys Defneaselinannesi hurma tüketebilirsiniz ben bide alerji yapmadığını gözlemlediğim için kabak tatlısı yiyorum abır cubur istedikçe canım bide patlamış mısır mısırada alerjimiz yok
Ikosefecio AyseM bizde aynı dertten muzdarip olduk bende götürdüm bişey denedi krem ferdi bi hafta kullan dedi kremle biraz azaldı sma şimdi tekrar başladı baya rüzgardan kurumuş kızarmış gibi napcam bilmiyorum
Ikosefecio Eylul2018 sütle alakalımıydı peki sizce yani herşey yiyip içelim mi bide bu kremleri kim tavsiye etti
AyseM Ikosefecio canım ben coresatin pembe kremi 3 gündür sürüyorum yüzü baya geçti. Bir hafta daha diyete uyucam sonra deniycem bişeyler yemeyi