teachersrn Merhabalar sanırım aynı dertten muzdaribiz bende günlerdir kızımın neye alerjisi olabilir hastalığın tam olarak adı ne diye araştırırken bu siteye ve sizin yazdıklarınıza denk geldim. birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. kızımda 4 ayında farkettiğim mukuslu ve kanlı kaka şikayetiyle doktora gitmeye başladık önce çcouk doktoru daha sonra alerji uzmanı vs. gaita tahlilleri temiz çıktı kanda ıge ve deri testleri de negatif. ciltte yada kilo alımında gelişiminde sıkıntı yok ama zaman zaman kan olan mukus ve kötü kokulu kaka devam ediyor. 2 aya yakın süt ürünleri ve yumurtayı yemedim düzelmedi. daha sonra tahin(susam)den şüphelendim 1 aydır onu da yemiyorum düzelmedi kırmız et ve tavuk etini de 2 haftadır ekledim kötü kokulu ve kanlı kaka geçti aslında ama ishali devam ediyordu fakat o sürede grip olduğu için antibiyotik kullanıyorduk. daha sonra denemek amaçlı geçtiğimiz hafta yumurta ve tavuk yemeye başladım 2gün yedim yine kötü kokan ishal ve karışık görüntülü o kakayla karşılaştım hemen bıraktım. 2 gün oldu hala düzelmedi. ek gıdayada geçtik kızım şuan 6 ay 22 günlük. ne yedircem ne yedirmicem bilmiyorum. dün annem mercimek pirinç ve sebzelerden oluşan bir çorba yaptı içirdik ama içirmesemiydik bilmiyorum. o kadar zor bir durum ki özel muayene ücretleri çok pahalı doktorlar da doğru düzgün yönlendirmiyorlar kendi doktorumuz kendimiz oluyoruz. sürekli makaleler okuyorum. sizce ne zaman düzelir. muhtemelen bizimki de protein ilişkili proktokolit