Cinarege_ Eylul2018 bebegm 35gunluk yuzunde küçük kırmızılıklar var doktor normal demsti 15gun önce .sut alerjisi Belirtilerini okudukça evham yapıyorum kakası hardal rengi püTürlü bugün çok minik Mukus gibi şeyler aradım inşallah yoktur alerji
Eylul2018 Cinarege_ rengi normal di aynı sizin dediğiniz gibi .. isilikse geçer ama değilse egzemadır büyük ihtimal takip edin daha çok küçük kuzucuğun. Evham yapmana gerek yok içini rahat tut tedavisi var. Gerçi bende sizin gibiydim 😂
Cinarege_ Eylul2018 hep gögsümde uyuyordu kıyafetlermden oldugunu dusundum hep bilmiorm umarm gecer. Alerji olmasn gebelik sekernden cok sıkı bir diyet yaptm smdi okuyorm süt alerjisi. Cok zor hcbrsey yemiyor anneler korkuyorm bebegm icinde
Eylul2018 Bakın olay şu bebek bizden beslendiği için aldığı proteini sindiremiyor ondan dolayı da bağışıklık sistemi zayıf olduğundan dolayı bu içerikleri tehdit olarak algılıyor. Ve reaksiyon gösteriyor bu da egzemaya sebeb oluyor. Tetikliyor hani krize girerse bayılma olursa nefesi kesilirse o zaman alerji diyorlar.
teachersrn balyanakannesi 1 aylıkken fark ettik 7 ay boyunca süt ürünleri dana kuzu eti yumurta balık tahin susam kuru yemiş diyeti yaptım bir hafta on gündür her şeyi yiyorum bizim sadece bağırsak tepkimiz vardı mukus ve nokta kan dışında bişey yoktu ek gıdaya geçince kaka toparladı diyet açmaya başladım kademeli olarak önce üç gün ben denedim sonra bebeğe verdim tepki olmayınca diğer gıdaya geçtik şimdi fırınlanmış yoğurt yicek sorun olmazsa yoğurt çorbası peynir yoğurt şeklinde devam edicez ona vermeye
balyanakannesi Benim kızımda da 4 aylikken oldu kakasinda kan ve mukus var çenesinden de isilik gibi şeyler var acaba alerji den mi bilemedim çünkü çok salyalı bi bebek 3 aylıkken ağzı akmaya başladı şu an 6 ay 4 günlük diyet yapıyorum 1 buçuk aydır ama katı bir diyete giremedim çenesindekiler de kimi zaman artıyor kimi zmaan azalıyor salyadan tahriş olabilir diye düşünüyorum ama bakalım cuma Dr götürecem inşallah
balyanakannesi Tam ne dokunuyor onu da anlamadım gerçi bir sürü yasaklı liste yolladı Dr kahvaltı da patates reçel kırmızı biber kavurması ile geçiştiriyorum yemekler de sebze bakliyat ağırlıklı çok şükür sütüm de azalma yok stres yapmayın kızlar
balyanakannesi Bebegim mutlu bi bebek ama gece çok sık uyanmaya başladı alerji den mi dışten mi çözemedim bazen düşün düşün çok yoruyor insanı şu alerji durumu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
balyanakannesi teachersrn bizimde aynı 4 aylikken kakasinda kan gördüm ve ara ara kan mukus devam etti dediğiniz şeyleri Dr yasakladı sıkı bir diyete girmem lazım benim de dün mesela dana eti yedim hemen sabahında kakasinda hafif kan oldu şu an 6 4 günlük ek gıdaya Dr Ocakta başlayalım dedi bekliyorum bakalım
Ervaninannesi teachersrn Tekrar soruyorum ama buğdaydan sıkıntı oluyor mu ben çavdar ekmeğine başladım ama makarna vs buğday irmiginden oluyor ayrıca muz domates benim yemem sıkıntı olur mu artık ne yesem diye düşünür oldum
teachersrn balyanakannesi ek gıdaya geçince düzelicek eminim sizinki de ama o sırada diyete bağlı kalmak gerekiyor maalesef aksi taktirde bebeğin bağırsaklarını zorluyoruz tahribat oluşuyor diyet yapıp ek gıdayı beklemek en doğrusu ek gıdayla kaka düzelince diyet açılıyor sonrasında süreç çabuk ilerliyor çok geçmiş olsun size de
balyanakannesi teachersrn evet bundan sonra sıkı bir diyet yapip dikkat edeceğim inşallah insan nasıl oldu neyden oldu derken iki ay geçti bile anlayıncaya kadar sağ olun İnşallah ek gıdayla oturur yerine her şey
Zaremm teachersrn merhabalar bu konuda bilginiz olduğunu gördüğüm için size danışmak istiyorum bebeğim 3 haftalık ilken farkettim kalada kan gördüm.sütürünlerini ve yumurtayı kestim doktor eşliğinde ama hiç bir tahlil yapılmadan.bir ay diyet yaptım fakat şikayetim geçmedi.bu arada tek şikayetim kakada kan.yara bere kızarıklık falan yok .üç günde bir kakasında nokta kanlar görüyorum.en son alerji uzmanına gittim gaita ve kan tahlili yaptık temiz çıktı.deri testinden sonra doktor yumurta süt ürünleri ve baharat yasakladı.ama yine aynı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.deneme yanılma diyorlar ama bu çok zor çünkü bir besin anne sütünde 20 gün etkisini gösterebiliyormuş.
AyseM Eylul2018 canım ya bir de benim eşimde egzama hastalığı var yüzünde ve göğsünde oluyor. Onunla bir ilişkisi olabilir mi