Ozge-aman 5.hafta atağında neler yaşanıyor biz 4. Haftadayız huysuz uyumuyor aşırı iştahlı vs atak mıdır acaba anlayamadım
alibeyannesi Ozge-aman var canım atak büyüme atağı olarak geçiyor aşırı emmesi ondan . Ve gazdan dolayıda çok emmek ister 4 6 hafta arası aşırı gazlı olabiliyorlar dikkat et 2 saatte 1 emzirmeye çalış emzik kullanıyorsa 1.5 saatten önce emzirme emziğini ver çünkü daha çok emzirirsen daha çok başlamıyor çok gazlı bebek annesi olarak söylüyorum 2 aylık bebeğim. Sen ayırt et gazdan mı yoksa büyüme atağını anca sen bilebilirsin genelde gazsa meme emerken hırçın oluyor
Deletedmom276 Ozge-aman 4 ve 5. haftalarda başlayabilir ilk atak evresi, bol kucak beyaz gürültü ve kokunuzun sindiği bir kıyafeti uyurken baş ucuna koyarsanız bir nebze de olsa rahat geçer, bol meme bol kucak, varsa sling bu dönemde kurtarıcı oluyor.
Deletedmom276 asaf_3545 ilk atak dönemi beşinci Hafta atağı olarak geçer, bebeğin kırkına yakın başlar 1 hafta sürer. 0-18 ay arası 10 Atak dönemi vardır ve Harika Haftalar adında da kitabı mevcuttur. Her atak belli bir aya denk gelmez belirli haftaları vardır bu sebeple de atak dönemlerine atak haftası denir
Ozge-aman alibeyannesi benim bebeğim emmiyor mama veriyorum sürekli aç deli gibi bağırıyor o kadar yoruldum ki onu oyalıcam diye kucağımda evde geziyoruz kollarımda derman kalmadı ve çok gazı var çok gazlı bir bebek değildi ama
alibeyannesi Ozge-aman dr. Braun mu ne biberini varmış int araştır canım biberinin icinde çubuk varmış mama nin tüm gazını aliyor mu. Bio+ samples ilaç kullan 2 ayrı ilaç aynı saatte düzenli + ayaklarında sevi bebe pratik al isitip koy benim bebegiste çok gazliydi krizlere giriyordu bu şekilde çözdüm
Ozge-aman Adabkc doğduğu günden hesapladım ben ama daha var ve atak belirtilerine baktım internetten hepsi bizde mevcut muhtemelen 1 hafta önceden başladı bizdeki ataklar bende tam emin değilim ama bütün bulgular onu gösteriyor 5. Hafta 8. Hafta gibi ataklar var canım internetten yaz çıkar
alibeyannesi Ozge-aman tek başına etkili değil bio damlada kullanırsan emin ol fayda edecek büyük oranla duzelecek
alibeyannesi Ozge-aman mutlaka dene benim.oglan aşırı gazlı zico kullandım nurse kullandım hiç biri fayda etmedi. Bir tek bunlar fayda etti düzenli saat sart
alibeyannesi Ozge-aman sabah öle akşam 10 damla saplex ’ten öğlen 2 de arka arkaya veriyorum bio 5 damla
alibeyannesi Ozge-aman yanı benim bebeğim gazlı bir bebek dedim doktoruma gerçektende gazlı krizlerle doluydu günde 3 sefer 10 damla bio dan 5 damla suan cok sujur gecti gazl sancilari. Birde sevi bebe patik aldim aksam yatarken sabah kalktiginda isitip ayaklarina koyuyorum faydasi cok