Etuna elizanhifa genel eczacı ve doktor tavsiyesi dolapta tutmak üzerine ama prospektüsde oda sıcaklığında belli bir süre kalabileceği yazıyor.
Mericavcilar elizanhifa genel olarak dolapta durması gerekiyor kullanmadan 15 dk önce dolaptan çıkarmanız gerekiyor. Kullandıktan sonra tekrar dolaba
Minikpirincim elizanhifa bize hic bir faydasi olmadi biogaianin. O kadar dikkat etmeme ragmen gazimiz hala var
elizanhifa Mericavcilar Hmm teşekkürler canım bugün 3.günümüz olacak ama sanki kabızlık yaptı kızımda 28 günlüğüz normalde hergün yapardı ama dünden beri yok 🤷🏻♀️
_Rukayye Minikpirincim İkinci şişeden sonra daha çok belli oluyor ayrıca bu probiyotik olduğu için kakasını rahat yapıyor o arada gazını da çıkarıyor.genelde biogaiaya destek verecek gaz ilacı kullanılması önerilir biz de nurse Harveys birlikte kullanıyoruz
DFM Minikpirincim bionun yanında ayrıca gaz ilacı veriliyormuş. Bio sadece bağırsak düzenleyici. İlk 15 gün bio kullandık şimdi yanında gaz ilacına başladık. Yenidoğan bebeklerde 1 aydan sonra gaz sancısı (kolik) şeklinde başlarmış.
[silindi] _Rukayye günde kaç kere veriyordun canım bide gergünmü biogai gaz damlası değilmi ben öyle biliyorum
Ninattanuvanza _Rukayye iki damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Ardı ardına mu veriyorsunuz yoksa süre bırakıyor musunuz? Saat kaçta aç mı tok mu veriyorsunuz?
kucukprensanneso Bende kullandim kucucuk birssy ama hic faydasi yok benim doktorum metsil verdi onu kullaniyorum iyi geliyor suan ogluma bizimki kolikti o yuzden
Zeynocemre Acıldıktan sonra oda sıcaklıgında saklayabilirsin ben o sekilde kullandım kurtarıcım oldu bagırsakları düzenliyor
Lokma elizanhifa açılana kadar dolapta. Açıldıktan sonra 28 gün oda sıcaklığında saklanabilir. Zaten günde 5 damla verdiğinde 28 günden önce bitiyor. Hergün aynı saatte verdiğinde yaklaşık 10 gün sonra etkisini gösteriyor. Biz bugün 5. Siseyi alacağız.
elizanhifa Lokma Gaz ve bağırsakları için sadece bu damlayı mı kullanıyorsunuz yada takviye olarak başka kullandığınız damla var mı acaba?
Tazeannecik Lokma kaç aya kadar kullanmak gerekiyor bu damlayı. Biz 3 ayı doldurduk daha devam edecek miyiz bilmiyorum. Arada vermeyi unutuyorum gazını çıkarıyor karnı yumusak ama bazen çok ağlıyor karar veremiyorum
Elifdeniz elizanhifa ilaç açılmadan önce soğuk zincirle saklanıyor açıldıktan sonra soğuk zincire ihtiyaç duymuyor prospektüsünde de yazıyor ve doktor da bana bu şekşlde söyledi
Lokma elizanhifa gazdan çok bağırsak gelişimi için kullaniyoruz. Gaz icin 1 ay kadar metsil kullandık. Artık ihtiyaç duymuyor bebeğim gazlı günleri atlattı çok şükür.