ayazpoyrazruzgar DenizDamla ofluyum ben siz neresindesiniz?Ordu kabadüzde yaşıyoruz kayınvalideniz nereli
DenizDamla ayazpoyrazruzgar sürmene,benim kayınvalidemde kabadüzlü az daha derine inersek akraba çıkıcaz😂
midyedolmam35 ayazpoyrazruzgar arko nem krem tup olandan kullan bire bir etki yada nişasta dok poposuna pudra gibi buğday yada misir hiç fark etmez oda bire bir etkili
20152020 ayazpoyrazruzgar bizim geçmeyen pişiği sudokrem geçirdi şimdi haftada 3-4 kere hala kullanırım.
Sennha ayazpoyrazruzgar yani ben birsürü krem kullandım hiçbirisi geçirmedi doktor bir su veriyor onunla geçiyor sadece
Mom107 Sennha olurmu kim demiş acaba nerden duydunuz kadınlar için kullanılan versiyonundan bahsetmiyorum bebekler için olan versiyonu
Sennha Mom107 biz kullandık bebeğime bir doktor yazdığı için kendi cildiye doktoru çok kızdu bize nasıl böyle bişey yaparsınız dedi
Henza ayazpoyrazruzgar kesınlıkle travazol ımpetex ve sudocreme cok ıyı gelıyor mantara cevıren pısıklere benım cok guvendıgım doktorum yazmıstı ımpetex kortızonlu sadece 1 kere kullan zaten hemen gecırecek dedı keske oyle bı doktor ıstanbuldada bulabılsem
MerveLiva ayazpoyrazruzgar kesinlikle mustela bezini değişirken sürüyorum ikinci bez değişiminde geçmiş oluyor bütün kızarklığı
Henza MerveLiva mustela bıze hıc yaramadı ya ıkı kere kullandım oldugu gıbı duruyo evde valla sanırım cılt ıle alakalı