ayazpoyrazruzgar Bezini değiştirdik ama geçmedi bir türlü pişik.Oksizinc ve desitin kullandım fayda etmedi.Etkili bir krem söyler mısınız?
Deletedmom348 ayazpoyrazruzgar Geçen gün bir arkadaş Arko krem demişti çok iyi geliyor diye. Ben hiç kullanmadım bilmiyorum şahsen
Birkoalaanasi Hamazinc denedin mi? Eczanede satılıyor üç lira gibi birşey fiyatı. Sabah akşam sürülüyor. Bizde çok etkili oldu 🥀
Deletedmom348 Aslancikk sudocrem İ dolapta mı muhafaza ediyorsunuz malum çok sıcak havalar da aklıma takılıyor hep
Hatun Deletedmom348 aynen bende arko kullaniyorum hem ucuz hemde cok etkili denemenizi tavsiye ederim
DenizDamla ayazpoyrazruzgar Hametan yada trosyd krem deneyin.🥰Alakasız ama profil resminizde ki yer Rize Çamlıhemşin Pokut yaylası mı?🙈
DenizDamla Kuubra yaa😁🙈İnsan memleketine aşık olmasında ne yapsın cennet gibi yer işte😅Birde ben Rizeliyim o yüzden neresi olduğunu anlamam zor olmadı😂💚
ayazpoyrazruzgar DenizDamla ofluyum ben siz neresindesiniz?Ordu kabadüzde yaşıyoruz kayınvalideniz nereli