YK_ Kızlar bugün ebebekte indirimde almayı düşünüyorum ama kullanan Var mı gerçekten akıtmıyor mu bide yeni penguen var internette farklı mı acaba anlamadım
pasaninannesi YK_ bende yorumları okudum çok kararsız kaldım akıtıyor diyende var akıtmıyor diyende 🤔🤔 bir de wee baby akıtmaz bardağını gördüm onun yorumları daha güzeldi
Hira1 pasaninannesi wee baby aldık biz hiç memnun kalmadık yenidoğan biberonu verdiler bir baktık şelale gibi akıtıyor hemen gittim Philips avent aldıkta şimdi rahatız çok şükür 🙏 numarası var ayına göre biberon ucu alıyorsun üstelik anne göğsüne benzediği için Bebekler almakta zorluk çekmeden alıyor
YK_ [silindi] Berken yaa peki yeni penguen diye çıkıyor internette üzerinde penguen resmi var sizin kullandığınızda var mı daha pahalı da bi farkı var mı anlayamadım
YK_ Berken şuanda 45e düşmüş gerçi internette daha uyguna da var da kargo ücretiyle aynı oluyor teşekkürler canım
Srht Benim kızım içemedi penguen suluktan! Aventin Pembe mor alıştırma suluğu var onu aldık daha rahat içiyor . Ama damlatmıyor ikiside
Srht YK_ penguen suluk çok sert ve içindeki damlatmaz silikonu sayesinde su gelmiyor baya güçlü emmesi gerekiyor gelmesi için bizimki onu beceremedi pembe mor alıştırma bardağında silikon ucu ısırdığında hemen dökülüyor su
YK_ sunnymom penguen resmî var mı üzerinde bide resimsiz olanlar var acaba fark bu mu yoksa şans mı çok kararsız kaldım şimdi ya
YK_ sunnymom aynen aldığımızda varda babymallden almış eşim internetteki bikaç tanesinde yoktu farklı mı acaba dedim de belki resimsiz olan tarafını koymuşlardır nete aldık artık inşallah memnun kalırım ya
Dlivs YK_ ben orda yorumlara güvenerek mamojo aldım bakalım hayırlısı. Penguen hakkında ıyı yorumlar yoktu
YK_ Dlivs walla bende yorumlara güvenemedim aslında bi iyi bi kötüydü şans işi gibi geldi bana inşallah pişman olmam yarın deneyecem😃